Gaziantep'te Bürokraside ŞOK İSTİFALAR! Bürokraside istifa kuyruğu!

Gaziantep'te Bürokraside ŞOK İSTİFALAR! Bürokraside istifa kuyruğu!
14 Mayıs'ta yapılması planlanan genel seçimlerde aday adayı olacak bürokratların 10 Mart'ta istifa edecekleri iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mayıs 2023’te erken seçimin yapılacağını açıklamasından sonra Yüksek Seçim Kurulu’nun takvimine göre 10 Mart 2023’te aday olmak isteyen bürokratların istifa etmesi gerektiğini ve bu nedenle bir çok bürokratın Gaziantep’ten partilerde aday olmak için istifa kuyruğunda oldukları söyleniyor. Bundan dolayı Gaziantep’te Büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyelerinin yanı sıra partilerin il ve ilçe başkanlarının görevlerinden istifa etmeleri beklenirken Gaziantep’te ve Ankara’da aday olmak için bir çok bürokratın sırada beklediği belirtildi.

GAZİANTEP’TEN İSTİFA EDECEK BÜROKRATLAR KİMLER?
Uzun yıllardan buyana Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreterlik görevinde bulunan ve halen görevine devam eden Sezer Cihan, Büyükşehir Belediyesi başkan yardımcıları Latif Karadağ ve Mehmet Berk, Şahinbey Belediye Başkan yardımcısı Cuma Güzel, Şehitkamil Belediyesi başkan yardımcısı Mehmet Korkmaz’ın yanı sıra Ankara’da bürokrat olan Kenan Bozgeyik, Milli Emlak Genel Müdürü Gaziantepli Tufan Büyükuzun, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Abdullah Aksoy, Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Uğur ile Hakan Kurt ve Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki’nin istifa edecekleri iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.