Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Her Eve Erzak Kolisi Gönderiyor! Öğrencilere 1.200 TL Ödeme Yapan Belediyeye Sosyal Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Her Eve Erzak Kolisi Gönderiyor! Öğrencilere 1.200 TL Ödeme Yapan Belediyeye Sosyal Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımları 2023 yılında hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi gönderen belediye aynı zamanda başarılı öğrencilere 1.200 TL nakit ödemesi yapıyor…

Gaziantep halkının her zaman yanında olan Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda sosyal yardımlarına hız kazandırdı. Özellikle soğuk kış aylarında gıda ve yakacak yardımları yoğun talep görüyor. Muhtaç durumda olan vatandaşlar maddi gelirinin olmadığını beyan ederek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardımlarından yararlanabiliyor. Gıda, erzak, para yardımlarına başvuru yapanlar anında sosyal yardımla desteklenmiş oluyor.

Belediyeden Öğrencilere 1.200 TL Ödeme

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin gıda ve erzak yardımı büyük ilgi görüyor. Soğuk kış aylarında giyim, doğalgaz ve kömür yardımı yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda sosyal yardımlarla halka destek oluyor. Bu kapsamda belediyeden yeni bir maddi destek duyurusu geldi. Gaziantep’te okuyan maddi durumu yetersiz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine 1.200 TL maddi destek yapılacak. Gaziantep Belediyesi’nin ikinci dönem öğrenci maddi destek başvuruları 24 Ocak – 23 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Gaziantep Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu

Her eve erzak kolisi gönderen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapanlar bu destekten hemen yararlanabiliyor. Gaziantep Belediyesi’nin resmi binasına giderek dilekçe ile başvuru yapan vatandaşların maddi durumu inceleniyor. Yetkililer, herhangi bir sigortalı işte çalışmayan, SGK’dan emekli aylığı almayan ve maddi durumu yetersiz vatandaşlara gıda kolisi ile sosyal yardım hakkı veriyor. Belgeleri eksiksiz biçimde dolduran herkes muhtaçlık kriterlerini karşılıyorsa Gaziantep Belediyesi’nden erzak kolisi alabiliyor. Başvurular için Gaziantep Belediyesi’nin iletişim hattı olan ALO 153 telefon numarası da kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.