Otomobil tutkunlarının beklediği an geldi! Mercedes CLA’nın makyajlı versiyonu yüzünü gösterdi! Şu anki hali bile 1.429.500 TL’den başlıyor…

Otomobil tutkunlarının beklediği an geldi! Mercedes CLA’nın makyajlı versiyonu yüzünü gösterdi! Şu anki hali bile 1.429.500 TL’den başlıyor…
Son zamanların en çok merak edilen araçlarından biri olan makyajlı Mercedes CLA üzerindeki örtü kalktı. Yeni özellikleriyle herkesi mest eden CLA’nın fiyatı ise dudakları uçuklattı.

Hem coupe hem de station wagon gövde tipi üzerinde değişiklikler yapan Mercedes, yeni CLA’sı ile görücüye çıktı. Neye benzeyeceği ve nasıl değişiklikler yapılacağı ile otomobil tutkunlarını meraklandıran Mercedes, ilk olarak bu meraka bir son verdi. Eskisine kıyasla daha fazla standart donanıma sahip bir modelle pazara girmeye hazırlanan Mercedes’in yeni CLA’sının fiyatları da merak konusu haline geldi.

Yüksek performanslı LED farlardan 19 inçe kadar çıkan jantlara kadar pek çok değişiklik ile piyasaya girmeye hazırlanan Mercedes’in makyajlı CLA’sı için geri sayım başladı. Gösterişi ile görenleri etkileyen CLA, şimdiden otomobil tutkunlarını heyecanlandırmayı başardı. Motor gücündeki artış ile dikkat çeken CLA’da en çok merak edilen fiyat aralığı ise yaklaşık olarak ortaya çıktı.

MAKYAJLI MERCEDES CLA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Bir süredir beklenen makyajlı Mercedes CLA, sadece dış tasarımı ile değil, kesinlikle iç mekan konforu ile de eski serisinin bir adım önüne geçmeyi başardı. Yüzü görünen CLA’nın yeni versiyonunda en tepedeki AMG CLA 45 için ayrılan Panamericana ızgara yokken; geri dönüştürülmüş malzemeler aracın iç tasarımına ciddi derecede ilham olmuş.

Giriş seviye versiyonlarda 7 inç ve 10.25 inçlik iki bitişik ekran sunan makyajlı Mercedes CLA, aynı zamanda MBUX multimedya sisteminde son nesli kullanacak. Suni Artico deri ve siyah kumaş karışımı döşemesi ile göz kamaştıran yeni aracın ses sistemi de oldukça kuvvetli. 161 beygirlik 250 hibrit modellerdeki elektrik motorunu 107 hp (80 kW) güç üretecek kadar değiştirmiş olan Mercedes’in yeni aracında batarya da son derece kullanışlı.

FİYATI 1.429.500 TL’DEN BAŞLIYOR

Güç açısından son derece etkileyici olan CLA Coupe’nin hibrit versiyonunda ise 0-100 km/s hızlanması sadece 7,6 saniyede tamamlanıyor. Saf elektrikli sürüş modunda da son derece iddialı olan bu makyajlı versiyon, 82 km yol kat edebilmesiyle inanılmaz bir sürüş deneyimi sunuyor. Pek çok motor özelliği ile piyasaya sürülecek olan CLA’nın yeni versiyonunda fiyatlar da belli olmuş bulunuyor.

Güç ve tork verileri 306 hp ve 400 Nm’de duran CLA Coupe, yeni versiyonunda güç veya torka küçük dokunuşlar dışında pek de dokunmamış gözüküyor. Kendisi gibi fiyatı da iddialı olacak olan makyajlı Mercedes CLA modellerinin fiyatı henüz net olmasa da mevcut fiyatlar, çok da düşük bir fiyatta pazara giriş yapmayacağını gösteriyor. Zira mevcut CLA Coupe’nin Türkiye’deki fiyatı 1.429.500 TL’den başlarken; 3,4 milyon TL’ye kadar yükselebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.