Altın'ın Gramı 1.150 TL mi olacak? İslam Memiş tarih vererek Altın ve Dolar yatırımcısının aklını aldı! Dolar ve altın için 2023 yılında her şey ters düz olacak!

Altın'ın Gramı 1.150 TL mi olacak?  İslam Memiş tarih vererek Altın ve Dolar yatırımcısının aklını aldı! Dolar ve altın için 2023 yılında her şey ters düz olacak!
Altın fiyatları son günlerde değer kazanmaya başladı. Altın fiyatlarında üst üste rekorlar yaşandı. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altın için yakın zamanda beklediği gelişmeleri paylaştı ve yatırımcılara uyarıda bulunarak tarih verdi.

2023 yılında doların tarihi zirveyi göreceğini söyleyen İslam Memiş, emtialardaki fiyatlanmanın hala devam ettiğini kaydetti. Dolar ve ons altın beklentisini açıklayan Memiş, bakın neler söyledi?

DOLARDA 2023 ZİRVESİ
Dolar kurunun 2023 yılında tarihi zirveyi göreceğini belirten İslam Memiş, Fed tarafında ise ons altının manipüle edildiğini söyledi. Manipüle edilmeyen ons altın fiyatının şu an 2.150 dolar olacağını da sözlerine ekledi.

HENÜZ HİÇBİRİSİ FİYATLANMIŞ DEĞİL

Bunlar tabi altın fiyatları içerisinde daha fiyatlanmadı. Küresel enflasyon, resesyon, jeopolitik risk olmak üzere altını yükseltmesi gereken her şey 2022 yılında gördük ama altın olması gereken yerde değil. Çünkü bunların hiçbirisi fiyatlanmadı. Normalde 2.000 doları yukarı yönlü kırması gerekirken ons altın aksine 1.615 dolar düzeyine çekildi.

2023 yılında 2.075 dolar tarihi zirve seviyesinin kırılacağını düşünüyorum. Şu anda Fed tarafından manipüle edilmeseydi altın ons değeri 2.150 dolar olacaktı. Sanal ortamda sattılar. Fiziki ortamda topladılar.

2022 yıl sonu ons altın fiyatı için beklentim 1.860 dolar düzeyi. Bu minvalde gram altın için 1.150 TL seviyesini öngörüyorum.

GRAM ALTIN FİYATI

ALIŞ (TL) 1.079,12

SATIŞ (TL) 1.079,31

Not: Bu bir yatırım tafsiyesi değildir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.