Müge Anlı'da bir cinayet daha aydınlatıldı... Erdal Sakız cinayetini 16 yaşındaki kızın ifadesi çözecek! Ersin Koç'un 16 yaşındaki kızı S.Koç Jandarmaya babasının adını verdi

Müge Anlı'da bir cinayet daha aydınlatıldı... Erdal Sakız cinayetini 16 yaşındaki kızın ifadesi çözecek! Ersin Koç'un 16 yaşındaki kızı S.Koç Jandarmaya babasının adını verdi
Sakarya'da 10 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cesedi bulunan Erdal Sakız'ın ölümüyle ilgili ailesi ve arkadaşları gözaltına alınmıştı. Aile serbest bırakılırken, arkadaşı ve onun ailesinin sorgusu sürüyor

Karasu'da büfe işleten ve 9 Kasım gecesi ortadan kaybolan Erdal Sakız 10 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra Kocaali ile Hendek ilçeleri arasındaki Çam Dağı'nda cesedi bulundu.

Sakız'ın ölümüyle ilgili Sakarya İl Jandarma Komutanlığı geniş kapsamlı çalışma yürütürken; dün şoke eden gözaltılar gerçekleştirildi.

Erdal Sakız'ın ailesi, sevgilisi, arkadaşı Ersin Koç ve onun ailesi; dün öğle saatlerinde İstanbul'da ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldıktan sonra gözaltına alındı.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına getirilen şüpheliler gece boyunca sorgulanırken; eşi Nurcan, oğlu Tuncay, Özbek sevgilisi Negis ve bazı şüpheliler serbest bırakıldı.

Gözaltında bir ten Erdal Sakız'ın arkadaşı ve kuzeni olan Ersin Koç ile eşi L. Koç ve oğulları S. Koç kaldı.
Ersin Koç'un 16 yaşındaki kızı S.Koç da ifadesi alınırken, olayı babasının gerçekleştirdiğini itiraf ettiği iddia ediliyor.
Genç kız da serbest bırakılırken, diğer şüphelilerin sorguları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.