İşte Detaylar...Gaziantep'te Ümit Özdağ’a SERT TEPKİ... Ümit Özdağ Dükkana Sığınmak Zorunda Kaldı! Zafer Partililer ile 40 kişilik grup arasında büyük gerginlik. İşte O Anlar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın hain terör saldırısının gerçekleştiği Gaziantep'in Karkamış ilçesini ziyaretinde ortalık fena karıştı. Gazetecilere açıklama yaptığı sırada Özdağ'ı yaklaşık 40 kişilik grup protesto etti. Özdağ'ı protesto edenlere Zafer Partililerin karşılık vermesi tansiyonu yükseltti. Özdağ konuşmasını yarıda kesip protesto edenlerin yanına gitti. Öfkelenen partililer ile protesto eden grup arasında çıkan arbedenin görüntüleri gerilimin dozunu gözler önüne serdi.

Terör örgütü PKK-YPG’nin roketli saldırılarına hedef olan Karkamış’ta inceleme yapan Ümit Özdağ’a vatandaşlar tepki gösterdi. Başta Suriyeliler konusunda olmak üzere aykırı açıklamaları ile bilinen Özdağ, Suriyelilerle ilgili açıklama yaptığı esnada vatandaşlardan sert uyarılar aldı. Vatandaşlar, "Bugün yapmayın, acımız var. Her siyasi partinin genel başkanı acımızı paylaşıyor. Bugün yapmayın" diyerek Özdağ’a tepki gösterdi. Kimi vatandaşlar ise yuhaladığı Özdağ’dan bir an önce ilçeyi terk etmesini istedi.

Tepkilerin artması üzerine Özdağ, polis ekiplerinin yoğun güvenlik tedbirleri ve partililerin arasında önce bir dükkana sığındı, ardından geniş güvenlik tedbirleri arasında ilçeden ayrıldı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.