Gaziantep'te TÖREN havasın'da geçen BÜYÜK NİKAH! Gaziantep Valisi, Büyükşehir Başkanı ve Tüm Gaziantepli Bürokratlar Bu Nikahta Buluştu...Karadağ’lara 20 şahitli nikah...

Gaziantep'te TÖREN havasın'da geçen BÜYÜK NİKAH! Gaziantep Valisi, Büyükşehir Başkanı ve Tüm Gaziantepli Bürokratlar Bu Nikahta Buluştu...Karadağ’lara 20 şahitli nikah...
Gaziantep, Gaski Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Mehmet Karadağ’ın doktor oğlu Ali Can Karadağ ile Kübra Su Görkem’in nikahında 20 şahit olurken nikahıda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı.

İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nde üç yıl görevde bulunduktan sonra yaklaşık 20 yıldan buyana Gaski’de Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve son üç yıldan buyana da Gaski Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Mehmet Karadağ’ın doktor oğlu Ali Can Karadağ ile Kübra Su Görkem’in nikahında 20 şahit olurken nikahıda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarak çiftlerin evlilik cüzdanlarını teslim ettiği belirtildi.

 


NİKAHA BÜROKRAT AKINI
Gaski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ’ın oğlu Ali Can’ın nikahına başta Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekilleri Osman Toprak, Latif Karadağ, Mehmet Berk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Gaski Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakar, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve bir çok işadamı ve sanayici katıldı.

 


FATMA ŞAHİN 3 ÇOCUK İSTEDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda giden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dr. Ali Can Karadağ ile Kübra Su Görkem’in nikahlarını kıyarken cüzdanı dedelerine teslim ettiği sırada, “Sizden üç çocuk istiyorum. Sözünde duruyormusunuz” dedi. Çiftler Şahin’i üç çocuk sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.