Gaziantep FK Ziraat Türkiye Kupası'nda kupada turlayarak moral buldu... Belediye Kütahyaspor’u konuk eden Gaziantep Futbol Kulübü rakibini 2-0 mağlup ederek ismini bir üst tura yazdırdı.

Gaziantep FK Ziraat Türkiye Kupası'nda  kupada turlayarak moral buldu...  Belediye Kütahyaspor’u konuk eden Gaziantep Futbol Kulübü rakibini 2-0 mağlup ederek ismini bir üst tura yazdırdı.
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Belediye Kütahyaspor’u konuk eden Gaziantep Futbol Kulübü rakibini 2-0 mağlup ederek ismini bir üst tura yazdırdı.

Teknik Direktör Erol Bulut’un yedeklerle sahaya çıktığı Belediye Kütahyaspor karşısında Pekhart ile öne geçti. Maçın ikinci yarısında ise İsmail kendi kalesine gol atarak skoru 2-0’a getirdi. Gaziantep FK bo sonuçla Kupada turlayarak moral buldu.

Tek maç üzerinden Kalyon Stadyumunda oynanan Ziraat  Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Gaziiantep FK ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle Kütahyaspor'u 2-0 mağlup etti ve kupada yola devam etti.

Teknik direktör Erol Bulut'un Mustafa, Arda, Tosca, Halil İbrahim, Ömürcan, Onurhan, Luka, Mirza, Abdülkadir, Markovic ve Pekhart 11'iyle çıktığı maçta kırmızı-siyahlıların gollerini 38. dakikada Pekhart, 74'te ise Alper kendi kalesine attı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turdaki rakibimiz Cuma günü çekilecek kura ile belli olacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.