Lokantada tartışan müşteriler 16 yaşındaki garson Nihat Demir'in kafasına sıktı... Görgü tanığı, “Mermi kardeşimize isabet etmeseydi, 3 yaşındaki bir bebeği vuracaktı” dedi....SALDIRI ANLARI

Bir lokantada, 5 kişi arasında çıkan silahlı kavgada, 16 yaşındaki garson başından vuruldu. Şüpheliler kaçarken, Nihat Demir isimli garson yoğun bakımda tedavi altına alındı. Görgü tanığı, “Mermi kardeşimize isabet etmeseydi, 3 yaşındaki bir bebeği vuracaktı” dedi.

İstanbul’da bir lokantada, 5 kişi arasında çıkan silahlı kavgada, 16 yaşındaki garson başından vuruldu. Şüpheliler kaçarken, Nihat Demir isimli garson yoğun bakımda tedavi altına alındı. Görgü tanığı, “Mermi kardeşimize isabet etmeseydi, 3 yaşındaki bir bebeği vuracaktı” dedi.
İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan bir lokantada silahlı kavga çıktı. Lokantanın terasında oturan 4 kişi yanlarına gelen silahlı bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şüphelilerden birinin silahıyla ateş açması sonucu, servis yapan 16 yaşındaki garson Nihat Demir başından vuruldu.

Şüpheliler kaçarken, garson Nihat Demir yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahale ettiği Nihat Demir, hastaneye kaldırıldı. Demir’in yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

“O KURŞUN KARDEŞİMİZE İSABET ETMESE 3 YAŞINDAKİ BEBEĞE GELECEKTİ”
Mahalle sakini M.A., “Dışarıda başlayan bir tartışma, buraya yansımış. Şüpheliler çorba içmeye geldi. Tartıştıkları kişi daha sonra silahla geliyor, kavga çıkıyor. Silahın ateş almasıyla garson kardeşimiz yaralandı. Mermi kafasına isabet etmiş, şu an yoğun bakımda. 16 yaşında genç bir çocuk yoğun bakımda yatıyor, ne olacak belli değil. Olayla hiç ilgisi yok. Daha 16 yaşındaydı, ekmeği için gece vardiyasında çalışıyordu. Mermi kardeşimize isabet etmeseydi, 3 yaşındaki bir bebeği vuracaktı. Yakalansınlar cezasını çeksinler, şu an onların cezasını genç bir çocuk çekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.