Gaziantep'te 50 Milyonluk Vurgunla gündeme gelen kişi suratını değiştirmiş.Müge Anlı Mustafa İnce'nin fotoğrafını ilk kez yayınladı! Resmen yüzünü değiştirmiş!

Gaziantep'te 50 Milyonluk Vurgunla gündeme gelen kişi suratını değiştirmiş.Müge Anlı Mustafa İnce'nin fotoğrafını ilk kez yayınladı! Resmen yüzünü değiştirmiş!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Pınar, Tuba ve Yasin büyük bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkarmıştı. Müge Anlı 50 milyonluk vurgun yapan Mustafa İnce'nin fotoğrafını ilk kez yayınladı. Botoksla resmen başka birine dönüşen İnce'nin eski fotoğraflarından sonra yeni halini görenler gözlerine inanamadı.

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te birbirinden ilginç olaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Müge Anlı programında Tuba Koçman'ın dolandırılma hikayesi gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Mustafa İnce, tanıştığı kadınları 'Yağ satacağız çok para kazanacağız' diyerek kandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Tuba, Pınar ve Yasin Müge Anlı programına gelerek Mustafa İnce isimli şahsın "Yağ, şeker alıyorum, iş yapacağım. Siz de para yatırırsanız daha fazla yağ alıp satarım sizi de kar ortağı yaparım." diyerek dolandırdığını iddia etmişti.

Tuba, "İlk etapta 23 bin TL gönderdim bana 24.500 TL olarak geri yolladı. Güvenimi kazanabilmek için." demişti. Mustafa'nın daha sonra "Çok fazla mal geldi" yalanıyla eldeki faizli parayı da aldığı ortaya çıkmıştı.

Bu yayın esnasında da birçok kişi aynı yöntemle Mustafa İnce tarafından dolandırıldıklarını iddia ettiler. Mustafa'nın eşi Melek de yayına bağlanarak, evli olsa da boşanma davalarının sürdüğünü, eşinin sevgilisi Ece'yle bu işi yaptığını ve 6 yıldır eve gelmediğini söyledi.

Mustafa'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Ece'nin de acil olarak evini taşıdığı da programda gündeme gelmişti. Tüm bunların ardından da Mustafa İnce yayına bağlanarak, "Para aldım. Bu insanlara faizle para yatırdım." diyerek dolandırıcı olduğuna yönelik iddiaları kabul etmediğini dile getirdi.

Ancak Mustafa İnce'nin mağdur ettiği iddia edilen 20'den fazla insan stüdyoya geldi. Toplam olarak gelen ihbarlarla birlikte 50 milyonluk bir vurgun olduğu ortaya çıktı.

Dün de  Gaziantep Emniyet Müdürlüğü mağdurlar için soruşturma işlemini başlttı. Mustafa İnce'nin "Ben hakimim, savcıyım" diyerek insanlardan para istediği için cezaevine de girdiği belirtildi.

Bu konu Müge Anlı programında yaklaşık bir haftadır işleniyor. Anlı şüpheli sıfatında olan İnce'nin fotoğrafını paylaşmamıştı. Telefonla yayına bağlanan Mustafa İnce, Müge Anlı'yı çıldırttı. Polis tarafından aranan Mustafa İnce'nin yakalanması için bugün fotoğrafları yayınlandı.

Fotoğrafları canlı yayında gösteren Müge Anlı "Şu anda polis tarafından aranıyor. Gördüğünüz yerde ihbar edin" dedi. Mustafa İnce'nin eski haliyle yeni hali de görenleri şaşırttı.

Mustafa ince'ye parasını kaptıran Pınar, Mustafa İnce'nin aldığı paralarla estetik, botoks yaptırdığını da iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.