Gaziantep Şahinbey'de 9.654 m2 tarım arazisi mahkemeden satılıktır

Gaziantep Şahinbey'de 9.654 m2 tarım arazisi mahkemeden satılıktır

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/10 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Gaziantep İl, Şahinbey İlçe, YAYLACIK Mahalle/Köy, Keklik pınarı mevkii Mevkii, 119 Ada, 2 Parsel, Taşınmazın keşif esnasında2/3 lük kısmının buğday ekili olduğu, 1/3 lük kısmında ise ekili dikili hiç birşeyin olmadığı, taşınmazın sulama imkanının olmadığı kuru tarim arazisi niteliğinde olduğu,u kırmızı topraklı , toprak prafilinin ve derinliğinin iyi olduğu, su tutma kapasitesinin yüksek olduğu, taşınmazın tek parça halinde olduğu, makineli tarıma uyğun olduğu, Kadastro parseli olduğu,kadostro yoluna cepheli olduğu, yaylacık mahallesi sınırları içerisinde 250 mesafede bulunduğu, Gaziantep- Yaylacı kasfaltına cepheli Gaziantep şehir merkezine 20-22 km mesafede bağ evi yapılmasına müsait olduğu ve taşınmazın etrafında lüks bağ evlerinin bulunduğu görüldü. taşınmazın ulaşımının kolay olmasından dolayı iş gücü temini ve üretilen her türlü ürünün pazara ulaştırılmasının kolay olduğu anlaşıldı.
Adresi : Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Yaylacık Mah. 119 Ada 2 Parselde Kayıtlı Taşınmaz
Yüzölçümü : 9.654,96 m2
İmar Durumu : Taşınmaz mücavir alan ve belediye hududları içerisinde , Kadasotro parseli olup, imar uygulamasının yapılmadığı, arsa vasfını kazanmadığı, belediye hizmetlerinden (temizlik, su, Kanalizasyon, elektirik ulaşım vs. Gibi ) yararlanmakta, çevresinin kısmen yapılaşmış olduğu belirtimiştir.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1068845/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-gaziantep-sahinbeyde-9-654-m2-tarim-arazisi-mahkemeden-satiliktir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.