Celal Doğan Gaziantep'te! Celal Doğan CHP'yi ziyaret etti...Doğan'ın ziyaretini haber alan çok sayıda partili İl binasına akın etti.

Celal Doğan Gaziantep'te! Celal Doğan CHP'yi ziyaret etti...Doğan'ın ziyaretini haber alan çok sayıda partili İl binasına akın etti.
CHP Genel Merkezi tarafından Gaziantep ve bölge sorumluluğuna getirilen Celal Doğan, Gaziantep'e gelmesinin ardından ilk olarak İl Başkanlığını ziyaret etti...

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan, CHP Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Doğan'ın ziyaretini haber alan çok sayıda partili İl binasına akın etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan, yaklaşan 2023 seçimleri öncesi Gaziantep'e geldi.

Yaklaşık 20 gün Gaziantep'te kalacağı öğrenilen Doğan, geçtiğimiz gün CHP Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.
Doğan'ın İl Başkanlığı ziyaretini haber alan çok sayıda partilinin il binasına geldiği gözlendi. Partililer ile selamlaşan Celal Doğan, İl Başkanı Neşet Uçar, İl yönetimi, ilçe yönetimleri, il ve ilçe kadın kolları, il ve ilçe gençlik kolları yöntemleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Partililer ile buluştu...
Celal Doğan, İl ve ilçe yönetimleri ile gerçekleştirdiği toplantının ardından ise İl Binasında partililer ile bir araya gelerek, kısa bir konuşma gerçekleştirdi...

Barış Doğan, Gaziantep'e geliyor

Celal Doğan'ın oğlu Barış Doğan'ın önümüzdeki aylarda Gaziantep'e geleceği öğrenildi.
Barış Doğan'ın kente gelişi ile ilgili kulislere yansıyan bilgiler, Celal Doğan'ın oğlunu Milletvekili yapabilmek için kentte çalışma yürüttüğü yönündeki iddiaları da güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.