Gaziantep Oğuzeli'nde 36.054 m2 tarım arazisi ve üzerindeki ev icradan satılıktır (çoklu satış)

Gaziantep Oğuzeli'nde 36.054 m2 tarım arazisi ve üzerindeki ev icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/58255 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Gaziantep İl, Oğuzeli İlçe, DİBECİK Mahalle/Köy, 135 Ada, 11 Parsel,36.054,00 m2 yüzölçümülü taşınmaz Satışa Konu Taşınmaz Hisseli Olup; Taşınmazda Borçlunun 12019/36055 lik Hissesi Satılacaktır. Satışa müteakip teslim ve tahliye işlemi yapılmayacaktır. Keşif günü taşınmazın üzerinde her ne kadar tapu kaydında tarla ve bağ olarak belirtilmiş olsa da gerçekte kuru şartlarda Buğday tek yıllık olarak buğday yetiştirilmekte olduğu ve fenolojik olarak sapa kalkma evresinde olduğu görülmüştür. Dava konusu parsel üzerinde ayrıca çiflik ev ve ahırların bulunduğu ve etraflarına dagerek dış mekan süs bitkisi gerek çok yıIlık kültür bitkisi (meyve ağacı) olarak çevre düzeni oluşturulduğu görülmüştür. Taşınmaz toprak özelliği bakımından kahverenkli killi tınlı toprak yapısında olup %0-1 eğimlidir. Taşınmaz üzerinde bölge ekolojisi ve şartlarında her türlü ürün yetiştiriciliğine uygundur. Bu taşınmaz kuş uçuşu Dibecik mahallesine 1,2 km Gaziantep şehir merkezine 37 km kadardır. Taşınmaz asfalt yola cepheli olup her mevsim ulaşımı kolaydır. Taşınmazın genel durumu yıllık getireceği Net gelir ve mevkisinde bulunan arazilerin serbest piyasadaki alım satım değerleri de dikkate alınarak yapılan değerlendirmede Keşif tarihi itibarı ile m2 fiyatı 20 TL/m2 olarak tespit edilmiştir.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1068167/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-gaziantep-oguzelinde-36-054-m2-tarim-arazisi-ve-uzerindeki-ev-icradan-satiliktir-coklu-satis-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.