İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım hayatını kaybetti.Yıldırım'ın cenazesi ne zaman defnedilecek?

"İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, kalp krizi geçirdikten sonra 2 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. "

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım hayatını kaybetti. Celal Yıldırım, yaklaşık 2 ay önce kalp krizi geçirdikten sonra özel bir hastanede by-pass ameliyatı olmuştu. İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, daha sonrasında ise Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı. Yıldırım, yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CENAZE PAZAR GÜNÜ


Celal Yıldırım'ın Cenazesinin pazar günü Asri mezarlıktaki Nakıpoğlu camisinde kılınacak öğle namazını müteakiben aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.Bu arada taziyenin 118 nolu taziye evinde kabul edileceği açıklandı.

Akşener’den baş sağlığı mesajı


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yıldırım’ın vefatı dolayısıyla bir baş sağlığı mesajı yayımladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajında, ‘’ Gaziantep İl Başkanımız Celal Yıldırım’ı kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim.Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.