Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daire mahkemeden satılıktır (çoklu satış)

Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daire mahkemeden satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/12 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Gaziantep İl, Şehitkamil İlçe, ŞEHİRGÖSTEREN Mahalle/Köy, 2469 Ada, 5 Parsel, 12 Nolu Bağımsız Bölüm taşınmazın Gaziantep ili , Şehitkamil ilçesi, Şehirgösteren mahallesi , ada2469 , parsel 5'de kayıtlı bulunan, parselin tamamı4.929,00m2 olan, kurulan kat irtifakına göre parsel içerisinde B- blok,61/ 4929 arsa paylı , 3 katta , 12nolu bağımsız bölüm nolu meskendir. Taşınmazın tapu kayıtlarında ve kat irtifakında belirtildiği gibi toplam 7 katlı binanın , C- blok 3. Katındaki( yerinde 4. Kat) kuzey güneydoğu cepheli mesken olduğu görülmüştür Taşınmaz şehrin batı bölgesinde olup şehir merkezine yaklaşık4-5 km mesafededir. Belediye ve imar sınırları dahilinde olup , çevresi çok katlı, modern ve imarlı şeklinde yapılaşmış bir bölgededir. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Belediye ve sosyal hizmetlerden tam olarak yararlanmaktadır. Taşınmazı nkuzey doğusunda 29119 nolu sokak geçmektedir. İmar parselidir. Bu bölgenin tamam en çok katlı ve imarlı olarak yapılaşmak ta olması , şehrin gelişme bölgesinde ve temiz havası sebebiyle tercih edilen bir bölgede bulunması , imar parseli olması olumlu taraflarıdır. Dava konusu meskenin olduğu binanın 3. Normal katındaki ( yerinde4. Kat) , 12bağımsız bölüm nolu( daire kapı no: 12 ) ,kuzey- güney ? doğucephedekidairede1 salon , 3oda,mutfak,antre,banyo ,lavabo , wc ve balkon mahalleri bulunmaktadır. Mesken olarak düzenlenmiş dairenin duvarları ince sıva üzerine macunlu boya yapılmıştır. Dairenin salonu ve odaların tabanları ahşap laminat , ıslak zemin tabanları seramik kaplama yapılmıştır. Islak zeminlerin duvarları fayans yapılmıştır. Kapılar ahşap , pencere doğramaları PVC olup çift camlıdır. Dairenin elektrik ve suyu mevcut olup , toplam inşaat alanı brüt 170,00 m2 , net inşaat alanı ise 145,00 m2 'dir. Dava konusu taşınmazın olduğu bina doğalgaz ( kombi)ve asansörlüdür. Her katta 3 daire bulunmaktadır. Bina yaklaşık 10yıllıktır.
Adresi : Güvenevler Mh. 29119 Nolu Sk. No: 2/B Beyza Sitesi B Blok Kat: 4 D: 12 Şehitkamil/Gaziantep Şehitkamil / GAZİANTEP
Yüzölçümü : 145 m2
İmar Durumu : İnşaat tarzı 4929ada, 5parsel?de kayıtlı taşınmazın1/ 1000 ölçekliimar planındaAyrık nizam3 katlıkonutalanına(A-3)Taks: 0.35, Kaks: 1.35 gelmekte olduğu belirlenmiştir.
Kıymeti : 977.500,00 TL
KDV Oranı : %8
Kaydındaki Şerhler:dosyasındadır

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1056415/emlak-konut-gaziantep-sehitkamilde-3-1-daire-mahkemeden-satiliktir-coklu-satis-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.