Gaziantep,Türkiye'de İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler' arasında 33.sırada yer aldı. Gaziantep Cazibesini Kaybediyor mu?

Gaziantep,Türkiye'de  İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler' arasında 33.sırada yer aldı. Gaziantep Cazibesini Kaybediyor mu?
İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler belli oldu

Ekonomi dergisi Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir kentlerini belirledi. 94 başlıkta hazırlanan raporda Türkiye'nin yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirleri belirlendi. Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden olan Gaziantep, İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler' arasında 33.sırada yer aldı. Araştırma sonuçları Gaziantep’in çekim merkezi olma özelliğini kaybettiğini bir kez daha ortaya koydu…

 Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir kentlerini belirledi. 94 başlıkta hazırlanan raporda Türkiye'nin yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirleri belirlendi. İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler' sıralamasında Genel Endeks Puanı 68,9 olan İstanbul, birinci sırada yer aldı. İstanbul’u Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya, Yalova, Bursa, Eskişehir ve Trabzon takip etti.

GAZİANTEP, ÇEKİM MERKEZİ OLMA ÖZELLİĞİNİ KAYBEDİYOR
Türkiye’nin en büyük metropollerinden ve sanayi şehirlerinden olan Gaziantep ise araştırmada 33’üncü sırada yer aldı. Önemli kentlerden olan Gaziantep’in ilk 10’da değil de 30’lu sıralarda yer alması, kentin durumunu gözler önüne serdi. Geçmişte insanlar için bir çekim merkezi olan Gaziantep, her geçen yıl bu özelliğini kaybediyor.

 PAHALILIK ARTIYOR!
Her geçen gün artan pahalılık, yüksek enflasyon, kira bedelleri, geçim sıkıntısı gibi pek çok olumsuzluk nedeniyle insanların ayrılmak istediği Gaziantep, önlem alınmaması durumunda listede daha alt sıralarda yer alacak gibi…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.