Gaziantep Nizip'te 64.609 m2 alan üzerine kurulu fabrika icradan satılıktır

Gaziantep Nizip'te 64.609 m2 alan üzerine kurulu fabrika icradan satılıktır

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/479 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
Gaziantep İli, Nizip İlçesi, İstasyon Mahallesi, 1056 Ada, 89 Parselde bulunan 64.609,25m² yüzölçümlü, idari binalar, fabrika, tamir atölyesi, su kuyusu müştemilatlar ve arsası nitelikli taşınmaz. Taşınmaz tam hisselidir. Taşınmaz ilçenin batı tarafındaki sanayi alanında bulunmakta ve tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta olan bir bölgede yer almaktadır. Parselin yakın çevresinde çeşitli sanayi yapıları (fıstık kavlatma tesisi, mercimek fabrikası, zeytinyağı presi vs.) bulunmaktadır. Taşınmazın doğu bitişiğinde Nizip Devlet Demiryolları Gar Binası, giriş kapısının 750 metre güneyinde D-400 Gaziantep-Şanlıurfa Devlet Karayolu, 300 metre batısında Nizip küçük sanayi sitesi bulunmaktadır. Taşınmazın ulaşımı kolay olup, İstasyon Mah. Ülfet Cad. No:28 Nizip/Gaziantep adresindedir. Parselin 32.000,00m²'lik kısmı üzerinde fabrika binaları, depolar ve idari bina olarak kullanılan 10 adet fabrika binası ve depo binası ile 2 adet idari binanın bulunmakta olduğu, binalar arasındaki alanların beton şap olduğu görülmüştür. Parselin geri kalan kısmının ise kısmen ağaçlık alan, kısmen de toprak zemin olduğu görülmüştür. Parsel üzerindeki tesisin hali hazırda çalışmadığı ve üretim yapılmadığı görülmüştür. Birinci idare binası bodrum kat+zemin kat+1 adet normal kat olmak üzere toplam 3 kattan meydana gelmektedir. İnşaat alanı her katta brüt 258,00 m² olup, toplam inşaat alanı brüt 774,00 m²'dir. Bu yapı betonarme karkas inşaat sınıfında inşa edilmiş olup, 60-65 yaşlarındadır. Dış cephesi sıvalı ve dış cephe boyası ile boyalıdır. Bina yakın zamanda yeniden tefriş edilmiştir. Merdiven basımları mermer döşelidir. Kapılar ahşap doğrama, pencereler plastik (pvc) doğramadır. 

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1054910/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-gaziantep-nizipte-64-609-m2-alan-uzerine-kurulu-fabrika-icradan-satiliktir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.