Gaziantep Şehitkamil'de 60 m2 dükkan icradan satılıktır (çoklu satış)

Gaziantep Şehitkamil'de 60 m2 dükkan icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/20647 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : GAZİANTEP İLİ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ ATAKENT MAH. 2066 ADA, 1 PARSEL A BLOK, ZEMİN KAT 1 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM DÜKKAN VASFINDAKİ TAŞINMAZIN TAM HİSSESİ SATIŞA ÇIKARILMIŞ OLUP BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE ÖZETLE :Şehitkamil Belediyesi İmar Müdürlüğü Arşivinden alınan güncel imar durumu ve İmar durum bilgisine göre, taşınmazın bulunduğu parsel 1/1000 Ölçekli Şehitkamil uygulama İmar planına göre Blok nizamı Hmax:15,5 yapılaşma koşulları ile Konut alanında kalmaktadır, Değerlemeye konu taşınmaz Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Atakent Mah.Şehit Celal Kesen Caddesi üzerinde konumlu 5A kapı numaralı yapının Zemin katında konumlu 1 bağımsız bölüm ve 5A kapı numaralı Dükkandır. Taşınmazın çevresinde ağırlıkla taşınmaz ile benzer özelliklere sahip konut+ticaret alanları yer almaktadır. Anagayrimenkul 1827m2 yüz ölçümüne sahip 2066 ada,1 parsel üzerinde 3/B yapı sınıfında, ayrık nizamda ve betonarme karkas sistemde 2 blok olarak inşa edilmiştir. Değerlemeye konu taşınmazın konumlu olduğu ana taşınmaz A Blok, Bodrum + zemin + 3 normal katlı olarak projelendirilmiş ve inşa edilmiştir. Bina girişi projesinde ve mahallinde Zemin kat kuzey cepheden planlanmış ve uygulanmıştır.Ana taşınmazın dış cephesi sıva üzeri boyalıdır.Ana taşınmaz A blok Bodrum katında sığınak ile müşterek depo, zemin katında 4 adet dükkan, 1 adet mesken ile bina girişi; diğer tüm normal katlarında 3'er adet mesken yer almakta olup, binada toplam 14 ödet bağımsız bölüm bulunmaktadır.Konu taşınmaz ana gayrimenkulün A Blok; Zemin katında, bina girişinin arka tarafında, doğu cepheli 1 bağımsız bölüm numaralı Dükkandır. Taşırınmaz yaklaşık 60 bürüt kullanım alanına sahip olup tek hacimden oluşmaktadır.Şehitkamil Tapu müdürlüğü ve Şehitkamil Belediyesi imar Müdürlüğü arşivinde bulunan taşınmaza ait 10.03.1998 tarihli kat irtifakına esas onaylı mimari proje İncelenmiştir.Ana gayrimenkulle ilgili olarak ada/parsel bazında yerinin doğruluğu parselasyon planından tespit edilmiştir.Taşınmazın kat irtifatına esas onaylı mimari projesi Tapu Müdürlüğü'nde incelenmiş olup, yerinde yapılan incelemeler istinaden; ana taşınmazın konumunun vaziyet planına, değerlemeye konu taşınmazın kat ve kattaki konum olarak projesine olduğu tespit edilmiştir.Şehitkamil Belediyesi'nde incelenen dosyasında herhangi bir olumsuz belge ya da karara (yapı tatil tutanağı, encümen kararı, yıkım kararı vs ) rastlanılmamıştır.Şehitkamil Belediyesinde yapılan incelemelerde, konu parsel üzerindeki yapıya at 10,03, 1998 tarih, 45-67 no ile Yeni Yapı Ruhsatı Belgesi bulunmaktadır.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1053726/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-gaziantep-sehitkamilde-60-m2-dukkan-icradan-satiliktir-coklu-satis-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.