İşte Detaylar...Gaziantep'te 3 Yaşında Lina'yı Bunlar Öldürdü! Küçük Lina'nın Cesedi Seyrantepe Mahallesi'ndeki M.A'ya ait giyim mağazasında bulundu...

Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları adliyeye sevk edildi.Gaziantep'ten programa Müge Anlı'ya katılan Melissa-Abdurrahman çifti 2 ila 3 yaşındaki kız çocukları için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Melisa İ. çocuklarının fuhuş karşılığında zorla alıkonulduğu söyleyerek, kızlarını kaçıldığını söyledi. Anlı, 2 yaşındaki Naime'yi buldu ama 3 yaşındaki Lina'nın derin dondurucuda cesedi bulunmuştu.

Her sabah ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaTürkiye'yi ayağa kaldıran bir çocuk cinayeti ortaya çıktı. Antep'ten programa katılan Melissa-Abdurrahman çifti 2 ila 3 yaşındaki kız çocukları için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Anne Melissa'nın anlattıkları ağızları açıkta bıraktı. Zorla fuhuş yaptırılan kadın çocuklarının fuhuş karşılığında zorla alıkonulduğu söyleyerek, kızlarını kaçıldığını söyledi. Anlı, 2 yaşındaki Naime'yi bulurken, 3 yaşındaki Lina'dan korkunç haber geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramına GaziAntep’ten katılan anne Melisa.İ. kendisini fuhşa zorlayan iki kişinin, çocuklarını alıkoyduğunu söyledi. Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, Melisa.İ.’nin bir buçuk yaşındaki küçük kızı Naime’nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı.

CANSIZ BEDENİ DERİN DONDURUCA BULUNDU
Kotayı dolduramadığı takdirde çocuklarını görememekle tehdit edilen İlhan'ın ifadeleri sonrasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı hareket geçti. Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi'ndeki M.A'ya ait giyim mağazasının mutfağının derin dondurucusunda küçük Lina Nazlı'nın cesedi bulundu.

Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu.

Cinayetle ilgili Gözaltına alınan M.T. ve M.A. Adliyeye sevk edildi. Zanlılar, gazetecilerin siz mi yaptınız, neden yaptınız’’ sorularına cevap vermediler.

CANSIZ BEDENİ DERİN DONDURUCA BULUNDU
Kotayı dolduramadığı takdirde çocuklarını görememekle tehdit edilen İlhan'ın ifadeleri sonrasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı hareket geçti. Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi'ndeki M.A'ya ait giyim mağazasının mutfağının derin dondurucusunda küçük Lina Nazlı'nın cesedi bulundu.


NAZLI'NIN ÖLÜMÜNDEN ANNEYİ SORUMLU TUTTU
Gelen ölüm haberiyle yıkılan anne ve baba canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Müge Anlı küçük kızın aylardır orada olduğu bilgisini paylaştı. Avukat Rahmi Özkan ise acı olaydan anneyi sorumlu tuttu. Özkan, "Hakkıyla annelik yapsaydın, çocuklarına başına bunlar gelmezdi" dedi.

BABAANNE'NİN FERYADI

Gaziantep’te haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ı öldürerek cesedini derin dondurucuda saklayan 2 zanlı, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilirken, babaanne Sevim Erbay, Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gelerek torunun cesedini teşhis etti. Daha sonra açıklamalarda bulunan Sevim Erbay, Lina’ya yapılan işkence izlerini tek tek anlattı. Yaşanan vahşeti bağırarak anlatan babaanne, “Çocuğun bütün vücudunda sigara izleri var. Her yeri kapkara mosmor olmuş. Komple şişmiş, patlamak üzereydi. Kızı boynundan tutup sallamışlar, boynunu kırmışlar. 2 aydan fazladır cesedi derin dondurucuda duruyormuş. O anneleri Melisa’yı asın. Bunu anneleri Melisa, Mehmet Aksoy, Gamze, Kiraz hep beraber yaptı” diye konuştu.

OLAY NASIL OLMUŞTU
Her sabah ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Ser programındaTürkiye'yi ayağa kaldıran bir çocuk cinayeti ortaya çıktı. Antep'ten programa katılan Melissa-Abdurrahman çifti 2 ila 3 yaşındaki kız çocukları için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Anne Melissa'nın anlattıkları ağızları açıkta bıraktı. Zorla fuhuş yaptırılan kadın çocuklarının fuhuş karşılığında zorla alıkonulduğu söyleyerek, kızlarını kaçıldığını söyledi. Anlı, 2 yaşındaki Naime'yi bulurken, 3 yaşındaki Lina'dan korkunç haber geldi. MÜGE ANLI'DA KORKUNÇ CİNAYET! 3 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU...
Çocuklarını arayan kadının fuhuş karşılığında alıkonulan çocuklarından 1.5 yaşındaki Naime Müge Anlı'nın programında bulunurken, Lina'nın ise korkunç bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Türkiye'yi derinden etkileyen cinayetin ayrıntıları da kan dondurdu.

EV ARAMASINDA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Anlı'nın yayını sonrasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde arama gerçekleştirdi. Arama sonrasında korkunç gerçek ortaya çıktı.

DERİN DONDURUCUDA ÇOCUK CESEDİ BULUNDU
Emniyetin ev aramasında derin dondurucuda 3 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk cesedi derin dondurucudan çıktı.

Derin dondurucuda saklanan cesedin Müge Anlı'da aranan 3 yaşındaki Lina'ya ait olduğu ortaya çıktı. Darp edilip öldürülen küçük Lina'nın ölümü herkesi derinden etkiledi. Soruşturma kapsamında 3 kişi yakalandı.


LİNA NAZLI'YI KİM ÖLDÜRDÜ?
Yaklaşık 1,5 yıldır kendisinin arkadaşı tarafından zengin erkeklere pazarlandığını, fotoğrafının çekilip sosyal medyadan müşteri bulunduğunu söyleyen Melissa İlhan, arkadaşının kendisine bir kota verdiğini zamanla 5 bin TL'den de fazla istediğini bu nedenle günde 25-30 kişiyle birlikte olduğunu öne sürmüştü. Kotayı dolduramadığı takdirde çocuklarını görememekle tehdit edilen İlhan, eşinden boşandığını ve kimsesiz olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.