Gaziantep Şahinbey'de 2+1 daire icradan satılıktır

Gaziantep Şahinbey'de 2+1 daire icradan satılıktır

ir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/229 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZINÖzellikleri : Gaziantep İl, Şahinbey İlçe, 389 Ada, 7 Parsel, ŞAHİNTEPE Mahalle/Köy, 4 Nolu Bağımsız Bölüm Gaziantepili, Şahinbey ilçesi , 389 ada 7parseldeki 8.371.08 m² yüzölçümlü 'Mesken' vasıflı taşınmazın ;72/8370 lik kısmına denk gelen 72,01 m² sinin tamamı borçlu adına kayıtlıdır. Yapılan incelemelerde taşınmaz üzerinde 4/A yapı sınıfında betonarme karkas sistemde zemin+9 normal katlı olarak inşa edilmiş olduğu görülmüştür. Söz konusu yer tapu kayıtlarına göre A blok 1.Katta yer alan 4 nolu dairedir. Bu mesken brüt 134 m² net 85 m² inşaat alanlıdır. Daire 2 oda 1 salondan oluşmaktadır. Tabanlar seramik olup oda tabanları parkedir. Duvarlar su bazlı boya ile boyanmıştır. Tavanlarda kartonpiyer uygulaması yapılmıştır. Isınma bireysel kombi ile sağlanmaktadır. Banyo wc taban ve uvarları seramik ile kaplanmıştır.1 adet balkonu bulunmaktadır. Bina girişi kuzey cepheden sağlanmaktadır. Binanın dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Bina ana giriş kapısı demir doğrama olarak imal edilmiştir. Taşınmazın konumu: Satışa konu taşınmaz Gaziantep ili , Şahinbey ilçesi, Şahintepe mahallesi , 133398 nolu sokak üzerinde konumlu sitenin A blok 4 kapı numaralı dairesidir. Gaziantep çevre yolunun bir iç parselindedir. Taşınmazın çevresinde ağırlıkla taşınmaz ile beraber özelliklere sahip konut ve yapı alanları yer almaktadır. Taşınmazın adresi: Şahintepe mahallesi 133398 nolu sokak A blok 1.kat daire 4 Şahinbey/Gaziantep
İmar Durumu : İnşaat tarzı gaziantep ili şahinbey ilçesi şahintepe mahallesi 389 ada 7 parseldeki 1/1000 ölçekli Şahinbey Belediyesi Uygulama İmar Planı kapsamında; Emsal 1,5 yençok :10 kat konut alanı yapı adasında kalmaktadır.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1052201/emlak-konut-gaziantep-sahinbeyde-2-1-daire-icradan-satiliktir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.