Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut 5-2'lik Antalyaspor Galibiyetini Değerlendirdi...Video Haber

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıya iyi başlamalarına rağmen golden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 5-2 mağlup eden Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Bulut, ilk yarı golden sonra istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Bugün iki bambaşka bir yarı izledik. İlk yarı oyuna iyi başlayan bir Gaziantep oldu ama golden sonra tamamen oyunun disiplininden uzaklaşan bir takım vardı. Baskı, yönlendirme ve tempomuzda geç kaldık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bunun nedeni Antalyaspor’du. Gerçekten ilk yarı iyi oynadılar. Nitekim 2-1 öne geçtiler. İkinci yarıda hem sistem hem de futbolcu değişikliği oyunu bizim lehimize değiştirmeye yetti. Giren arkadaşlarımız katkılarının takıma büyük yararı oldu. Çıkan arkadaşlarımız bugün günlerinde değildi zaman zaman olabiliyor. Burada 5-2’lik galibiyet aldık diye havalar uçmayacağız, ayaklarımızın yere basması lazım. Daha eksiklerimiz, hatalarımız var. Zamanımız da bir dahaki maça kadar bu eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Ama futbolcularımı ve takımımı tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.