Gaziantep ve Türkiye Pitbull saldırısına uğrayan Asiye için dualar etmişti! Asiye Ateş'in annesinden iğrenç şiddet! Tasma takıp küfür etmiş...Video Haber

Gaziantep'te babasının görev yaptığı sitenin bahçesinde pitbull cinsi köpeklerin saldırısıyla ağır yaralanarak ülke gündemine gelen Asiye Ateş'in olaydan önce evinde çekildiği görüntülerinde uğradığı muamele sosyal medyada büyük tepki çekti. Asiye görüntülerde annesi tarafından farklı zamanlarda tasmalanarak, elleri kolları bağlanarak ve küfüre maruz bırakılarak psikolojik şiddet gördüğü ortaya çıktı.

Son dakika: Gaziantep'te babasının çalıştığı sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan minik Asiye, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan küçük çocukla ilgili yaşanan yeni bir gelişme ise görenleri kahretti. Küçük çocuğun olaydan önce evinde çekildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; söz konusu görüntülerde Asiye A.'nın; annesi tarafından uğradığı muamele büyük tepki çekti.

TASMA TAKMIŞ, ELLERİNİ BAĞLAMIŞ, KÜFÜR ETMİŞ

Sosyal medyada paylaşılan bir video görüntüsünde annenin boynuna tasma taktığı küçük çocuğa köpek eğitimi taklidi yaptırması dikkat çekiyor.

"ÖNÜNE İT GİBİ YİYECEĞİNİ KOYACAĞIM"

Başka bir görüntüde çocuğu sert bir şekilde uyaran kadının, "Sana bundan sonra telefon yasak, park yasak, dışarı çıkmak yasak, çocuk yüzü görmek yasak. Bundan sonra seni bu odaya kilitleyeceğim, önüne de buradan it gibi yiyeceğini koyacağım. Orada oturup yiyeceksin. Oyuncak yasak, dışarı yasak, çocuk yasak" dediği, küçük çocuğun da zorlukla "tamam" dediği duyuluyor.


.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.