Gaziantep’in ve Türkiye’nin en önemli firmalarından birisi olan Eska Metal San. Tic. A.Ş eni üretim tesisinin temelini Yalova’da attı.

Gaziantep’in ve Türkiye’nin en önemli firmalarından birisi olan Eska Metal San. Tic. A.Ş eni üretim tesisinin temelini Yalova’da attı.
Eska Metal San. Tic. A.Ş. firması üretim tesisinin temeli Yalova Makine İhtisas OSB’de atıldı. Gaziantep’in ve Türkiye’nin en önemli firmalarından birisi olan Eska Metal San. Tic. A.Ş. yeni üretim tesisinin temelini Yalova’da attı.

Geçtiğimiz günlerde Yalova Makine İhtisas OSB’de, Eska Metal San. Tic. A.Ş. firması üretim tesisinin temel atma töreni, Yalova Valisi Muammer Erol’un katılımıyla gerçekleştirildi. Yalova Makine İhtisas OSB’de Eska’nın üretim tesisi temel atma törenine AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, MHP İl Başkanı Namık Öz, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Aydın Bakoğlu, KOSGEP İl Müdürü Hakan Ulusu, YTSO Başkan Yrd. Kenan Engin, Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, OSB Yönetim Kurulu ve Eska Metal Yön. Kur. Başkanı Ali Alpdoğan ve Yön. Kur. Başkan Yardımcıları Ali Kıvır ile Bilal Zoroğlu katıldı.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.