Gaziantep'te hava sıcaklıkları 40 dereceye yaklaşacak...Hava durumu tahminleri korkuttu: Hafta boyu kavrulacağız...İşte Gaziantep'te Haftalık Hava Tahmini

Gaziantep'te hava sıcaklıkları 40 dereceye yaklaşacak...Hava durumu tahminleri korkuttu: Hafta boyu kavrulacağız...İşte Gaziantep'te Haftalık Hava Tahmini
Gaziantep'te hava sıcaklıkları 40 dereceye yaklaşacak...Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurtta etkisini gösteren sıcak hava dalgası yeni haftada da devam edecek. Yarından itibaren birçok şehirde hava sıcaklıkları bir miktar daha artacak.

Türkiye yoğun sıcakların etkisi altında günler yaşıyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre sıcak hava dalgası bir süre daha bunaltmaya devam edecek. Hafta sonu İstanbul’da 30 derece dolaylarında seyreden sıcaklık yeni haftada birkaç derece daha artacak. Karadeniz’in doğusu hariç hiçbir bölgede önemli bir yağış gözlenmeyecek.

GAZİANTEP'TE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

YER YER SAĞANAK VE RÜZGAR ETKİLEYECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat'ın kuzeyi ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın ise Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.