Kelime Bulucu -nedirs.com

Kelime Bulucu -nedirs.com

İnsanlar arası iletişimin tek yolu olan dil, kelimelerle birleştiğinde evren bir şarkıya dönüşür. Sosyal bir varlık olan insan, ancak ve ancak konuşarak çevresindekilerle etkileşim haline geçebilir. Meşhur atasözümün de dediği gibi ‘Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa’’. ,

Kelime dağarcığının gelişmesi kişinin kendisini daha rahat ifade etmesini, sorunsuz bir iletişimle duygularını ortaya çıkarabilmesini kolaylaştırır. Buna dayanarak sizler için Kelime Bulucu olarak tasarladığımız online sözlüğümüzü hizmete sunduk. Kelimelerin dil bilgisel ve anlamlarını en doğru kaynaklardan öğrenmek sizlerin de hakkı.

Etimolojiyle birlikte kelimelerin geçirdikleri evrimleşmeyi de gözler önüne seren onedirki.com, kelimelerin anlamlarıyla birlikte kökenlerini araştırarak sizlere gerçekçi bilgiler sunar. Sözcüklerin anlamları, eş anlamlıları, zıt karşıtları, cümle içinde kullanımları ve örneklendirmeleriyle erişime açmaktadır.

İnternete ulaşabildiğiniz her yerde bilgisayar, tablet ve telefonlarınızdan kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz Kelime Bulucu, kelime türetme konusunda en büyük yardımcınız olacak. Osmanlıca Türkçe sözlük olarak ayrıca eski kelimelerin gücünü ve etkisine şahit olacaksınız. Kelime dağarcığınızı geliştirerek kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Kelime oyunlarında başarılı olmanızı sağlayan web sitemizi ayrıca Türkçe imla kılavuzu olarak da kullanabilirsiniz.

Anlamını bilmediğiniz tüm kelimeleri tek bir arada bulabildiğiniz kelime bul, düşündüklerinizi aktarma konusunda sizlere aradığınız kelimeleri sunacak. Yeni kelimeler, yeni anlam ve duygulara erişebilecek dilin sınırsız dünyasını keşfedebileceksiniz…

http://nedirs.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.