Gaziantep'te Ev Almak İsteyenlere TOKİ'den Müjde! TOKİ'den Gaziantep dahil 14 ilde ucuz fiyatlı daire müjdesi! Yüzde 10, 15, 20 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Gaziantep'te Ev Almak İsteyenlere TOKİ'den Müjde! TOKİ'den Gaziantep dahil 14 ilde ucuz fiyatlı daire müjdesi! Yüzde 10, 15, 20 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!
TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan "Satış ve Duyurular" bölümünde satışa sunulacak yeni daireler açıklandı. Toplamda Gaziantep dahil 14 ilde 340 bin TL bandından başlayan fiyatlarla yüzde 10, 15 ve 20 peşinat seçenekleriyle daire satışı yapılıyor. Dairelerin satışa sunulduğu iller arasında Gaziantep, Bolu, Elazığ, Eskişehir, Hatay, Karaman, Konya, Kırıkkale, Kütahya, Sakarya, Siirt, Sivas, Trabzon ve Van gibi iller var.

TOKİ'den 14 ilde ucuz fiyatlı daire müjdesi! Yüzde 10, 15, 20 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) uygun fiyatlı ve taksitli daire satışlarıyla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kurumun resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, son olarak 14 ilde sıfır daire satışına başlandı. Öte yandan daire satış fiyatı ve satış alternatifleri de kapsamlı bir şekilde listede duyuruldu.


14 İLDE DAİRE SATIŞI BAŞLADI

Bolu, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Karaman, Konya, Kırıkkale, Kütahya, Sakarya, Siirt, Sivas, Trabzon ve Van'da uygun fiyatlı konut satışı başladı.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru sahipleri,

Kimlik Fotokopisi,

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları "Hak Sahipliği Belgesi"

Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair),

Emekli vatandaşlarımız, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazıyı ibraz edeceklerdir.

KURA ÇEKİLİŞİ

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.

Engelli vatandaşlarımıza konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacaktır.

Emekli vatandaşlarımıza konut sayısının %25'i kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecektir.

Diğer başvuru sahipleri, İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.