Orman yanıyor! Orman yangıyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı...Ciğerlerimizi Yakmış!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangıyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, “1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli itiraf etti. Olay yerinde iki adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli aile arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında” dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 21 Haziran'da başlayan arman yangınıyla ilgiliyle 1 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili şüphelinin suçunu itiraf ettiğini belirterek "O bölgeyle ilgili geçmişten kalan ticari bir anlaşmazlık sebebiyle kendisinin yaktığını ve kendini de öldürmek istediğini söyledi. Olay anında da alkollüymüş" ifadesine yer verdi.
Salı günü akşam saatlerinde Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiindeki ormanlık alanda başlayan yangın için söndürme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, yangını henüz kontrol atına alamamışken yangının çıkış nedeni de araştırılmaya devam ediyor.

ORMANI YAKTIĞINI İTİRAF ETTİ
Marmaris'teki orman yangını devam ederken, bir kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, sorgusunda ormanı yaktığını itiraf etti.

"OLAY ANINDA ALKOLLÜYMÜŞ"
İçişleri Bakanı Soylu, "S.A. isimli şahıs kendisi itiraf etti. O bölgeyle ilgili geçmişten kalan ticari bir anlaşmazlık sebebiyle kendisinin kızarak yaktığını ve kendini de öldürmek istediğini söyledi. Olay anında da alkollüymüş" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.