Son Dakika...Katliam Gibi Trafik Kazası!

Balıkesir-Kütahya yolunda feci bir kaza meydana geldi. Minibüs ile süt tankerinin kafa kafaya çarpışması sonucu can pazarı yaşandı. Kazada toplamda 8 kişi yaşamını yitirirken 10 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından kazayla ilgili paylaşım yaptı. Öte yandan kaza ile ilgili 'düğün' detayı da ortaya çıktı.

Balıkesir’in Kepsut ilçesi Dursunbey-Kepsut kara yolu Naipler Mahallesi yol ayrımı mevkisinde, sürücülerinin kimlikleri henüz tespit edilemeyen 10 AEA 731 plakalı minibüs ile 10 F 4942 plakalı süt toplama kamyonu aynı anda kavşaktan geçerken çarpıştı. Kaza sonucu toplamda 8 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

DÜĞÜNE GİDERKEN...


Kaza, saat 11.30 sıralarında Kepsut- Dursunbey kara yolunun Naipler Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Dursunbey'den Balıkesir’deki bir düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu 10 AEA 731 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 10 F 4942 plakalı süt taşıma tankeri, kafa kafaya çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

BAKAN SOYLU: VALİMİZ OLAY YERİNDE


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan kazayla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Balıkesir Kepsut-Dursunbey Karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden 6 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralanan 15 vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Balıkesir Valimiz ve tüm birimlerimiz olay yerinde, teyakkuz halinde durumu takip ediyor. Hemşehrilerimize geçmiş olsun."

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ


İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlardan çıkarılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2'si daha kurtarılamadı.

Kaza yerine gelip yetkililerden bilgi alan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Kazada ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.