119.537 acil işçi aranıyor! İŞKUR başvuru ekranı aktif hale geldi! 6.500 TL maaşla işçi alınacak

119.537 acil işçi aranıyor! İŞKUR başvuru ekranı aktif hale geldi! 6.500 TL maaşla işçi alınacak
119.537 acil işçi aranıyor. İŞKUR başvuru ekranı aktif hale geldi. 6.500 TL maaşla işçi alınacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Mayıs ayı sonlarına doğru işçi alımı yapılacak sektörleri tek tek duyurdu. Son gelen bilgilere göre, özel sektörde 119 binden fazla işçi alımı olduğu görülüyor. İş arayan vatandaşlar ise hangi illerde hangi iş pozisyonlarına alımlar olduğunu merak ediyor. İşte son bilgiler

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çoğu sektörde işçi açığı arttı. Bu nedenle özellikle Nisan ayından bu yana işçi alımı için olan talebin arttığı görülüyor. Personel açığı olan firmalar güncel işçi alımı ilanlarını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden paylaştı. Eleman açığını kapatmak isteyen özel sektördeki firmalar ilanlarda işin detaylı bilgisi ve başvuru şartları detaylı bir şekilde açıkladı. Mesleğinizle ilgili yayınlanan ilanları kapsamlı bir şekilde inceleyebilir, başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

MAAŞLAR 8 BİN TL'Yİ BULUYOR

İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 6-7-8 bin liralardan başlıyor.

İŞKUR GÜNCEL İŞÇİ ALIMI İLANLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR'A NASIL ÜYE OLUNUR?

www.iskur.gov.tr adresinde yer alan girişine tıklandıktan sonra, TC kimlik numarası ve şifre girilerek sisteme giriş yapılır.

Özgeçmiş menüsünden eğitim, iş tercihleri, deneyim gibi girilmesi gereken zorunlu ve isteğe bağlı bilgileri girmeniz gerekmektedir.

Öğrenim bilgilerinizi ve meslek bilgilerinizi girmeniz zorunludur. Birden fazla girilebilen bilgilerinizi girerken "ekle" komutunu kullanarak, her bir bilgiyi tek tek eklemeniz gerekmektedir. Örneğin: okul bilginizi girerken, bitirmiş olduğunuz her bir okulun (ilk, orta, üniversite, v.b) öğrenim seviyesi, adı, bölümü, başlama ve bitirme yıllarını girdikten sonra, "ekle" komutunu kullanarak kayıt bilgilerinize ekleyebilirsiniz. "ekle" komutunu kullanmadığınız takdirde, girmiş olduğunuz bilgiler kaydedilmeyecektir.

Eğer daha önce KPSS/EKPSS/YDS gibi ÖSYM'nin düzenlemiş olduğu sınavlarına girmiş iseniz, "sınav bilgilerini getir" tıklandığında sonuçlarınız otomatik olarak sistem tarafından yüklenecektir.

En son sayfaya geldiğinizde (en son sayfanın adı "işlem sonu"dur), "kaydet" komutunu kullanarak, girmiş olduğunuz bütün bilgileri kaydedebilirsiniz. Böylece iş arayan kaydınız tamamlanmış olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.