' Ev Sahibi' Olmanız İçin Kredi Veriyor...Halkbank 120 Ay Vadeli 200 Bin TL, 350 Bin TL, 500 Bin TL Konut Kredileri İçin Aylık Kaç TL Taksit İstiyor?

' Ev Sahibi' Olmanız İçin Kredi Veriyor...Halkbank 120 Ay Vadeli 200 Bin TL, 350 Bin TL, 500 Bin TL Konut Kredileri İçin Aylık Kaç TL Taksit İstiyor?
Halkbank'tan konut kredisi çekmek isteyenler 120 ay vade hesaplamasında 200 Bin TL, 350 Bin TL, 500 Bin TL tutarlı krediler için ödemeleri gereken taksit tutarlarını merak ediyorlar.

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenlerin konut kredisi kullanmaları kaçınılmaz bir hale geldi. Yükselen ev fiyatlarından dolayı bir anda toplam bedeli ödeyerek ev sahibi olabilecek vatandaşların sayısı yok denecek kadar azaldı. Bundan dolayı da ev satın alırken konut kredisi ile elde edilen finansman destekleri kullanılıyor. 

Konut kredisi çekerek ev satın almak isteyenler çok kapsamlı bir faiz maliyeti araştırması yapıyorlar. Özel bankaların yüksek faizlerinden kaçan vatandaşların yolları ise kamu bankalarında kesişiyor. Kamu bankası Halkbank tarafından müşterilere oldukça uygun maliyetlerle konut kredisi imkanı sağlanıyor. Peki Halkbank'ın konut kredisi kampanyasının avantajları nelerdir? Halkbank müşterilerine hangi şartlarda konut kredisi veriyor? 


HALKBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank'tan konut kredisi çekmek isteyen müşterilere sağlanan en önemli avantak düşük faiz oluyor. Halkbank aylık yüzde 1,20 faizle konut kredisi veriyor. Bu faiz oranı diğer bankalarla karşılaştırıldığında çok uygun bir maliyeti ifade ediyor. Diğer bankalardan konut kredisi çeken müşteriler Halkbank'a geldiğinde çok ciddi maliyet indirimi ile karşılaşmış oluyorlar. 

Halkbank'ın konut kredisi kampanyasından yararlanıp finansman desteği almak isteyen müşterilere banka tarafından 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. 10 yıllık vadeye yayılabilen konut kredisi borcu buı şekilde daha düşük taksitler halinde ödenebiliyor. Bu azami vade seçeneğini kullananlar bir miktar faiz maliyetlerini arttırsalar da bütçelerini yormayacak seviyelerde taksitlerle kredi borçlarını ödeyebiliyorlar.

Halkbank konut kredisi çeken müşterilere çeşitli kolaylıklar da sağlıyor. Müşteriler ev almak için çektikleri krediyi bütçelerine en uygun gelebilecek ödeme planı ile ödeyebiliyorlar. Müşteriler aylık aşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, azalan taksitli, artan taksitli ve serbest ödemeli şeklinde hazırlanan ödeme planlarını tercih edebiliyorlar.

200 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank'tan konut kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,20 oranında kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli 200 Bin TL konut kredisi çekenler bankaya her ay 3.153 TL kredi taksiti ödüyorlar. 

350 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank'tan 120 ay vadeli 350 Bin TL konut kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 5.518 TL kredi taksiti ödemekle yükümlü oluyorlar.

' Ev Sahibi' Olmanız İçin Kredi Veriyor...Halkbank 120 Ay Vadeli 200 Bin TL, 350 Bin TL, 500 Bin TL Konut Kredileri İçin Aylık Kaç TL Taksit İstiyor?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.