Gaziantep Valiliği'nden Uyarı! Gaziantepliler Dikkat! Meterolojide Uyardı..Gaziantep, Şanlıurfa'ya Sağanak Yağış Geliyor

Gaziantep Valiliği'nden Uyarı! Gaziantepliler Dikkat! Meterolojide Uyardı..Gaziantep, Şanlıurfa'ya Sağanak Yağış Geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, yurt geneli parçalı ve çok bulutlu Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep, Şanlıurfa çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra kuzeyinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Bugün (Pazar) bölgenin batısında toz taşınımı bekleniyor.

DİYARBAKIR 27°C, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
GAZİANTEP 24°C, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
SİİRT 26°C, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ŞANLIURFA 28°C, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.