Gaziantep Basketbol Tarih Yazmaya Hazırlanıyor! Dev Adamlar tarih yazmak istiyor...Gaziantep Bu Maç İçin Tek Yürek Oldu...

Gaziantep Basketbol, ligde olduğu gibi Play-Off grubunda da tarih yazmaya hazırlanıyor. Darüşşafaka ile yarın kendi sahasında karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı takımın bu maçı öncesi şehir adete kenetlendi. Esnaf, taraftar, halk ve herkes bir bütün oldu.

ING Basktebol Süper Ligi’nin normal sezonunu 4. sırada tamamlayarak bu sezon önemli bir başarı elde Gaziantep Basketbol, Play-Off maçlarında Darüşşafaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı takımın baş antrenörü Tutku Açık, yeni bir tarih yazmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol, Play-Off ilk maçında Cumartesi akşam Darüşşafaka ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı takımın baş antrenörü Tutku Açık, “Gaziantep olarak yeni bir tarih yazmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak iyi bir sezon geçirdik. Bunu Play-Off maçlarında alacağımız başarılı sonuçlarla süsleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.