İŞKUR başvuru sayfası açıldı! Gaziantep'in de olduğu 13 ilde güvenlik görevlisi alımı var! En az 6.150 TL maaşla...

İŞKUR başvuru sayfası açıldı! Gaziantep'in de olduğu 13 ilde güvenlik görevlisi alımı var! En az 6.150 TL maaşla...
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yeni işçi alımı ilanları duyuruldu. Aralarında Gaziantep'in olduğu 13 ilde güvenlik görevlisi alımı olduğu görülüyor. Alım yapılacak iller arasında Eskişehir, Kocaeli, Manisa, Denizli, Trabzon, İstanbul, İzmir, Bursa, İzmir, Kayseri, Ankara ve Gaziantep yer alıyor. Silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikası alarak şirket ve firmalarda özel güvenlik yapanlar ise başvuru koşulları hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte güncel alım ilanları

İŞKUR Nisan ayının sonlarına doğru yeni personel ve işçi alımı ilanlarını resmi internet sitesinden iş arayanlar için paylaştı. Güvenlik görevlisi ilanları her dönem olduğu gibi yine yoğun ilgi görüyor. Bu mesleği yapan binlerce kişi yeni iş fırsatlarını değerlendirmek istiyor. Özel firma ve şirketler bu doğrultuda yeni işçi alımı ilanlarını duyurdu. İŞKUR'un internet sitesinde yer alan bilgilere göre bu ay tam 13 ilde güvenlik görevlisi yapılacak. İlan hakkında bilgiler kapsamlı bir şekilde aktarıldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANLARI

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İnternet üzerinden işlem yapabilmek için SGK ve Vergi numarası bilgilerini girerek İŞKUR'a kayıt olmanız gerekmektedir.

Kullanıcı kaydı oluşturduktan sonra, sistem girişi ekranının (web sayfasının) sağ üst köşesinden "işveren girişi" bağlantısına tıkladıktan sonra, T.C. Kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapabilir ve kurum hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İş arayan girişi yaptığınızda "bana uygun işler" bağlantısına tıklayarak ulaştığınız ekrandan, özgeçmişinizde girmiş olduğunuz bilgilere göre, size uygun olan açık işleri listeleyebilirsiniz. Açılan sayfada "ara" komutuna tıkladığınızda, size uygun işler sistemden sorgulanmış olacaktır.

Çıkan listede, işgücü istemi numarasına tıkladığınızda, işgücü isteminin detaylı bilgisine ulaşabileceksiniz. İşgücü istemini inceledikten sonra, aynı sayfada "başvur" komutunu kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru tamamlandıktan sonra, işlemin tamamlandığına ilişkin bir mesaj verilir.

Başvurunuzun durumunu takip etmek için ise, "başvurularım" adımını kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.