SON DAKİKA

atakoy escorthalkalı escortavcılar escort

bodrum escortbodrum escortbodrum escort bahis siteleribahis siteleri

Ýstanbulda en iyi hizmet veren evden eve nakliyat þirketleribeylikdüzü evden eve nakliyatbeykoz evden eve nakliyatkurtköy evden eve nakliyatpendik evden eve nakliyat

Uğur Kalkan yeniden aday

Genel, GÜNDEM, SİYASET

WhatsApp’ın çevrimiçi özelliği nasıl kapatılır? WhatsApp son görülme özelliğini gizleme yöntemi…

Bu haber 28 Eylül 2018 - 13:31 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.

WhatsApp’ın çevrimiçi özelliğini kullanmak istemeyenler hesaplarını nasıl çevrimdışı yapacaklarını merak ediyorlar. WhatsApp çevrimiçi görünümünü gizlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz.İşte WhatsApp hesabını çevrimdışı gösterme yöntemi…

WhatsApp kullanıcılarına çok çeşitli özellikler sunarak kendini benzer uygulamalardan ayırmıştır. Neredeyse tüm dünyada milyarlarca insanın kullandığı WhatsApp getirdiği yenilikleri isteyen kullanıcılarına sunar. Yani kullanmaya tercih ettiklerinizi kullanılır, etmediklerini kullanmazsınız. Bu özelliklerden biri de WhatsApp’ın çevrimiçi görünüm özelliğidir. Çevrimiçi görünüm aynı zamanda son görülme saati de demektir. Eğer o an aktifseniz çevrimiçi görünürseniz, aktif değilseniz WhatsApp’a giriş yaptığınız son saat kullanıcılar tarafından görüntülenebilir. WhatsApp’ta çevrimiçi özelliğini kapatarak son görülme saatini de kapatırsınız.

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?

WhatsApp son görülme yani çevrimiçi görünme özelliği için bazı seçenekler sunar. Peki WhatsApp çevrimiçi görünüm nasıl kapatılır?

– WhatsApp hesabınızı açın
– Ayarlar sekmesinden Hesap seçeneğini açın
– Ardından Gizlilik sekmesine dokunun
– Son Görülme seçeneğini açın ve Hiç Kimse seçeneğini tikleyin
– Böylece hesabınızın çevrimiçi ya da çevrimdışı olduğunu ne rehberinizde kayıtlı olanlar ne de numaranızı bilen kişiler tarafından görüntülenmez. Ayrıca Kişilerim ve Herkes sekmeleri de vardır. Adından da anlaşılabileceği gibi herkes rehberinize kayıtlı ya da değil herkesi kapsar, Kişilerim ise sadece rehberinizde kayıtlı kişileri kapsar.