Gaziantepspor Unutulmadı! Gaziantepsporlu yüzlerce taraftar Kamil Ocak Stadyumun yerine yapılan millet bahçesinde toplandı..

Gaziantepspor Unutulmadı! Gaziantepsporlu yüzlerce taraftar Kamil Ocak Stadyumun yerine yapılan millet bahçesinde toplandı..
24 Nisan 1969 yılında resmi olarak kuruluşu olan Gaziantepspor 55. yılında unutulmadı.

Önemli başarılara imza atan ve ülkemizi Avrupa'da temsil eden Gaziantepspor'un 55. yılı buruk bir şekilde kutlanıyor. 24 Nisan 1969 yılında kurulan Gaziantepspor'un 55. yılı taraftarlar tarafından kutlanıyor. Eski Kamil Ocak Stadyumunun yeri ve şimdi ise millet bahçesi olan alanda toplanan Gaziantepsporlu taraftarlar yaktıkları meşela ile kırmızı-siyahlı takımın 55. yılını kutladılar. Yaptıkları tezahürat ile takımlarını unutmadıklarını belirten taraftarların bu görsel şovu trafikten geçen insanları da duygulandırırken bazı araç sürücüler bu kutlamaya korna sesleri ile destek verdikleri gözlendi. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar "Efsaneyi Sonsuza dek varlığında yokluğunda hep Gaziantepspor için mücadele edeceğiz" tezahüratlarıyla takımlarını unutmayacaklarının mesajını verdiler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum