Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'dan Gaziantep FK'ya ziyaret: Bu memleketin size ihtiyacı var

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'dan Gaziantep FK'ya ziyaret: Bu memleketin size ihtiyacı var
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü'ne dün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde ziyaret gerçekleştirirken futbolculara "Bu metleketin size ihtiyacı var" diyerek Kasımpaşa maçı öncesi moral verdi.

Futbolculara ziyaret öncesi başkan ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, takımın son durumu hakkında bilgiler alırken her zaman destekçileri olacaklarını ifade etti. Daha sonra futbolcuları sahada ziyaret ederek Kasımpaşa maçı öncesi moral veren Yılmaz, futbolculara "Bu şehrin size ihtiyacı var" diyerek takımı bulundukları yerden kurtarlamalırını istedi. Tesislerde gerçekleştirilen ziyarette Umut Yılmaz’ı Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşılarken gündem Gaziantep FK'nın durumu idi. Futbolcularla antrenman öncesi bir araya gelen Umut Yılmaz, başarı dileklerinde bulunarak futbolcularımıza olan inancını ifade etti. Antrenman öncesi başkan ve yönetim ile görüşen Umut Yılmaz, her zaman Gaziantep FK'nın yanında olacaklarının sözünü verdi.


UMUT YILMAZ; BENİM SİZLERE İNANCIM TAM


Gaziantep şehrinin her zaman desteğinin bu takımla olması gerektiğini ifade eden Umut Yılmaz; “Ligde kalmak adına yapmanız gerekenin ne kadar emek isteyen bir görev olduğunu biliyorum. Ama bu yolda benim inancım sizlere tam. Ben yeni bir belediye başkanıyım ancak her bulunduğum görevde işi hızlıca öğrenmeye gayret ederim. Ben üstüme düşen her şeyi sizin için yapacağım bundan kaygınız olmasın. Bu memleket sizden çok şey bekliyor, bizler de öyle. Öncelikle inancınızı ortaya koyarak oynarsanız ben bunun üstesinde kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorum."


GAZİANTEP HER ZAMAN SİZİNLE BUNU UNUTMAYIN


Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı; "Hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız, lütfen bu memleket için inanarak sahaya çıkın. Bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz bunlara bakacağız, önümüze bakacağız. Sizlerin neler yapabileceğini ben gördüm, herkes gördü o yüzden bizler sizlere inanıyoruz. Ben bir Belediye Başkanı olarak sizden rica ediyorum; lütfen savaşın ve bu takımı ligde tutun. Bu memleketin yaşlısından gencine kadar herkesin size ihtiyacı var. Sizin şuan ki misyonunuzun farkındayız, en büyük hizmeti bundan sonra yapmanız gerekiyor. Gaziantep her zaman sizinle bunu unutmayın.“


MEMİK YILMAZ “SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz’da, nazik ziyaretlerinden ötürü Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Öncelikle içinde bulunduğumuz bu zorlu günlerde yanımızda olarak bizlere desteğini hissettiren Sayın Başkanımız Umut Yılmaz’a kulübüm adına teşekkür ederim. Kendisine de bir kez daha görevinde başarılar diliyor, şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."


BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDERSEK NELER BAŞARACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİM


Başkan Memik Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajını yenileyerek sözlerini şöyle tamamladı; "Bir çok konuşmamda Gaziantep şehrinin birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ettiğinde neler başarabileceğini söylemiştim. Bugün o yüzden bu ziyaret bizler için büyük önem arz ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu desteğiniz her zaman bizimle olur. Sayın Umut Başkanımız ve kıymetli arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Ligin sonunda kazanan inşallah Gaziantep olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum