Acun Ilıcalı Müjdeyi Verdi! Şampiyonlar Ligi Maçları Şifresiz

Acun Ilıcalı Müjdeyi Verdi! Şampiyonlar Ligi Maçları Şifresiz
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı sürüyor ve yarı finalistlerin kim olacağı merakla bekleniyor. Bu akşam ve yarın akşam oynanacak maçlarla birlikte yarı final için mücadele edecek takımlar netleşecek.

TSİ 22:00'de başlayacak olan çeyrek final rövanş maçları futbolseverlerin nefeslerini tutarak izleyecekleri müsabakaları içeriyor. Bugün, Borussia Dortmund'un Alman ekibi ile Atletico Madrid arasındaki mücadele ve Barcelona'nın Paris Saint-Germain ile olan kritik karşılaşması oynanacak. Borussia Dortmund ilk maçta 1-2 mağlup olmuşken, Barcelona 3-2 üstünlükle rövanşa çıkıyor.


Ertesi gün ise yeniden heyecan dolu maçlar sahneleniyor. Bayern Münih ve Arsenal arasında ilk maçta 2-2 beraberlikle sonuçlanan mücadele ile Manchester City'nin Real Madrid ile 3-3'lük eşitliği bulunan kritik maçları futbol dünyası merakla bekliyor.


Futbolseverlere müjdeli haber ise maçların şifresiz kanallar aracılığıyla yayınlanacak olması. Borussia Dortmund-Atletico Madrid karşılaşması EXXEN ve TV 8.5 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Barcelona-PSG maçını ise sadece EXXEN üzerinden izlemek mümkün olacak. Yarınki maçlar arasında Bayern Münih-Arsenal maçı EXXEN ve TV 8.5 tarafından ekranlara getirilecek, Manchester City-Real Madrid müsabakasıysa yalnızca EXXEN'de yayınlanacak.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.