Gaziantep Milletvekilleri Ankara'da Bir Araya Geldi

Gaziantep Milletvekilleri Ankara'da Bir Araya Geldi
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekilleri ile bir araya geldi. Toplantıda, Gaziantep’in sorunları, kente yönelik projeler ve çalışmalar ele alındı.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Gaziantep Milletvekilleri parlamentoda çalışmalara başladı. Ankara’da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapan, kentin sorunlarına çözüm arayan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekilleri, ortak akıl ile çalışmalarını sürdürüyor.

VEKİLLER BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz gün AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile bir araya geldiler.

Yapılan toplantıda, Gaziantep’in sorunları, talepler, ihtiyaçlar ve çözüm önerileri konusunda milletvekilleri istişarelerde bulundu.

ŞEHRİMİZİN BEKASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci, ‘’ TBMM AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerimizle bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulunduk. Her birimizin ortak gayesi müreffeh ve Güçlü Gaziantep’i inşa etmek. Bu hususta vizyoner ve inovatif projelerle şehrimizin bekası için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplantımızın, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP’İ KONUŞTUK

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, ‘’ Grup Başkan Vekilimiz Abdulhamit Gül ve Milletvekillerimiz ile TBMM'de bir araya gelerek, Gaziantep'imize ilişkin haftalık değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik’’ ifadelerine yer verdi.

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, ‘’ AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül’un başkanlığında, Gaziantep Milletvekillerimizle bir araya gelerek, Gazi şehrimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk.’’

GAZİ MECLİSİMİZDE BİR ARAYA GELDİK

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, ‘’ AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerimiz ile birlikte Gazi Meclisimizde bir araya geldik.

Gazi Şehrimiz için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk’’ dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.