Şahinbey Belediyesi'nden Sosyal Medya'da Tepki Toplayan Görüntü İçin Açıklama

Şahinbey Belediyesi'nden Sosyal Medya'da Tepki Toplayan Görüntü İçin Açıklama
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Kapçağız Köyü'nde yaptığı konuşma sosyal medya'da gündem olmuştu! Şahinbey Belediyesi'nden açıklama geldi

Tahmazoğlu'nun o konuşması ile ilgili Şahinbey Belediyesi'nden açıklama geldi. Açıklamada, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun konuşmasının bir bölümü kesilerek itibar suikasti yapıldığı belirtildi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Şahinbey Belediyesi olarak kapsayıcı hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine ulaşan hizmetlerimiz sayesinde halkımızın da yüksek teveccühü ile Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu % 55’in üzerinde oy alarak 4. kez Şahinbey Belediye Başkanı seçilmiştir. Başkanımızın bu başarısı, bir grup tarafından marjinal ve seküler sosyal medya hesapları kullanılarak gölgelenmek istenmektedir.

Şahinbey Belediyemiz tarafından 19.04.2024 tarihinde Kapçağız Köy’ünde gerçekleştirilen 10.000.000 fide dağıtım töreninde, köyde yaşayan vatandaşlardan birisinin “ Başkanım bu hizmetlerinizin karşılığı daha fazla oy olmalıydı” söyleminin üzerine Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu; 7 yıldır verdiğimiz destekle çiftçi sayısı 2 katına ekilen alan ise 4 katına çıktı. Çiftimizin daha çok kazanması ve kuraklık riskini ortadan kaldırmak adına hükümetimizle işbirliği içerisinde Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek İstediğini, bunun içinde elimizin güçlü olması gerektiğini samimi bir ortamda İfade ettikten sonra, söz konusu köyden daha fazla oy beklediğini söylemiş ve cümlesinin sonunda da oy oranı ne olursa olsun biz ayrım yapmaksızın hizmete devam edeceğiz demiştir.

Yukarıda belirtilen gruplar tarafından konuşmanın tamamı göz önünde bulundurulmaksızın, Şahinbey Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Tahmazoğlu‘na itibar suikasti girişiminde bulunmuştur. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.