Gaziantep 30 Yıl Sonra UMUT YIMAZ, ALİ DOĞAN VE MUSTAFA GÜZEL'LE CHP BELEDİYECELİĞİYLE KARŞILAŞTI

Gaziantep 30 Yıl Sonra UMUT YIMAZ, ALİ DOĞAN VE MUSTAFA GÜZEL'LE CHP BELEDİYECELİĞİYLE KARŞILAŞTI
Bu hafta sonu düzenlenen toplantıya Gaziantep’ten de İl Başkanı Reis Reisoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ve Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) tarafından İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı gerçekleştirildi. Toplantıya 81 ilden Belediye Başkanları ve İl Başkanları katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen toplantıya Gaziantep’ten de İl Başkanı Reis Reisoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ve Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel katıldı.

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ve Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel, Ankara’da düzenlenen İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı'nda Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi.

ÖZEL İLE BİR ARAYA GELDİLER

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ve Gaziantep Belediye Başkanları, Çalıştay’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldiler. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ““İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”nda, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile Milletvekilimiz Hasan Öztürkmen, Nizip Belediye Başkanımız Ali Doğan ve Karkamış Belediye Başkanımız Mustafa Güzel ile bir aradayız. Ankara’dan selam ve sevgiler’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.