Gaziantep MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik'ten Bekir Öztekin'e Duyulmamış Sözler

Gaziantep MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik'ten Bekir Öztekin'e Duyulmamış Sözler
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in MHP’yi hedef alacak şekilde ulusal bir gazeteye vermiş olduğu röportaj ile ilgili sert bir açıklamada bulundu.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’ten Bekir Öztekin’e Sert Cevap: Haddini Aşmasın. MHP’yi hafife almasın.

Bozgeyik, Bekir Öztekin’in 'Siyasi kariyerine Ak Parti’de başlayıp İyi Parti, Gelecek Partisi ve son olarak Yeniden Refah Partisinde menfaati uğruna kendisini konumlandıran, kapı kapı siyasi gezintiye çıkarak Fırıldak Kubilay’ın izinden gittiğini' ifade etti.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’in Açıklamasının tamamı: Ulusal Bir Gazetede MHP’yi Hedef Alacak Şekilde “10 Yılda Belediyede Çivi Çakılmamış MHP’nin Aile Şirketi Gibi Saltanat Sürmüşler” Şeklinde Yer Alan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in Yalan ve İftiralarına İlişkin Açıklamamızdır.

Türk siyasi hayatında bazı bin bir surat tipler vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu tipleri Sirk Cambazı olarak tanımlamaktadır. Bu tiplerden Gaziantep’te ilk akla gelen isim ise Bekir Öztekin’dir. Bekir Öztekin her renkli her şeydir, herkesle fotoğraf çektirecek, her dalda oynayacak tıynettedir. Pişkinlik, şımarıklık, nobranlık, yüzsüzlükte seviye atlamış bir âdemdir.

Siyasi kariyerine Ak Parti’de başlayıp İyi Parti, Gelecek Partisi ve son olarak Yeniden Refah Partisinde menfaati uğruna kendisini konumlandıran, kapı kapı siyasi gezintiye çıkarak Fırıldak Kubilay’ın izinden giden Bekir Öztekin MHP’nin ağırlığı altında ezilmeye mahkumdur. Fırıldak Kubilay Çakması Bekir Öztekin’e tavsiyemiz ve uyarımızdır. Muhalif soslu sponsorlu itibar cellatlığına soyunmaktan vazgeçsin. Algı belediyeciliğinden vazgeçsin. MHP’nin 10 yıldır Oğuzeli’nde sürdürmüş olduğu Üretken Belediyecilikten feyz alsın. Yalan ve İftira ağzına yuva yapmasın. Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı olarak kendisini ilk ve son kez uyarıyoruz. Haddini Aşmasın. MHP’yi hafife almasın, MHP’ye kara çalmasın. Beceriksizliği’ne şimdiden kılıf arama hezeyanından vazgeçsin! Sirk Cambazlığı yapmasının lüzumu yoktur.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.