Gaziantep Ak Parti Eski Milletvekili Tayyar: İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak...

Gaziantep Ak Parti Eski Milletvekili Tayyar: İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak...
Eski Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından eleştirilerine devam ediyor. Tayyar iki fotoğraf paylaşıp "Aradaki farkı bulursak derdi de buluruz dermanı da" dedi.

Seçim öncesi Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı da yanına alıp çakarlı ultra lüks pikapla kent turu atan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçimi yüzde 19 farkla kaybetti.

Sandıktan yüzde 50.73'le CHP'li Burcu Köksal'ın çıkmasının ardından Uluçay'ın bu gezisinin görüntüleri de sosyal medyada gündem oldu.

Tayyar: İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak... - Sayfa 2

Bu kareyi eleştirenlerden biri de eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar oldu. Seçim yenilgisinin ardından "Bu bir ‘dip dalga’ değil. Görünen köydür. Bir siyasi afettir" diyen Tayyar, Afyonkarahisar'la ilgili paylaşımında Necmettin Erbakan'ın kamyonet kasasındaki meşhur seçim gezisi fotoğrafını da paylaşarak şu yorumu yaptı: "Maksadı anlatmak için uzunca yazmaya gerek yok sanırım. İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak derdi de buluruz dermanı da."

Kaynak:gazeteduvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.