Şanlıurfa'da Ortalık Karışık! Kasım Gülpınar mı, Zeynel Abidin Beyazgül mü kazandı?

Şanlıurfa'da Ortalık Karışık! Kasım Gülpınar mı, Zeynel Abidin Beyazgül mü kazandı?
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy sayımına geçildi. Şanlıurfa’da yayın yasağının kaldırılmasının ardından seçim sonuçları belli oluyor. İşte 23 Büyükşehir Belediye Başkan adayının yarıştığı Şanlıurfa’da ilk sonuçlar ve partilerin oy oranları…

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler, Şanlıurfa’da tarihi anlara sahne oldu. Şanlıurfalılar, oylarını kullanarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için yeni başkanı seçmek üzere sandık başına gitti. Sandıkların kapanmasıyla birlikte, 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçları da gelmeye başladı.

Yüksek Seçim Kurulu ( YSK), Anadolu Ajansı ve Anka Ajansı tarafından sağlanan verilere göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Mehmet Kasım Gülpınar ve Zeynel Abidin Beyazgül arasındaki rekabet büyük bir merak konusu oldu. Ak Parti, Dem Parti, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa seçim sonuçları oy oranlarıyla, AK Parti mi, Yeniden Refah Partisi mi kazandı, yoksa sürpriz bir gelişme mi yaşanacak?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçları, sandıkların kapanmasıyla birlikte, sayılan oylarla netleşmeye başladı. Anadolu Ajansı ve YSK verilerine dayanarak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı seçiminde kimin önde olduğu ve hangi adayın kazandığı ise merak konusu.

ŞANLIURFA İLK SEÇİM SONUÇLARI:

Mehmet Kasım Gülpınar (Yeniden Refah Partisi: %36,58

Zeynel Abidin Beyazgül (Ak Parti): %34,83

Celalettin Ekmen (Dem Parti): %22,19

ŞANLIURFA İLK İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEÇİM SONUÇLARI

Şanlıurfa seçim sonuçları 2024! Kasım Gülpınar mı, Zeynel Abidin Beyazgül mü kazandı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.