Nurdağı'nda Yeniden Refah ve Hasan Dilek Rüzgarı Esiyor! Dilek: "HEM FARK ATACAĞIZ HEM FARK YARATACAĞIZ"

Nurdağı'nda Yeniden Refah ve Hasan Dilek Rüzgarı Esiyor! Dilek: "HEM FARK ATACAĞIZ HEM FARK YARATACAĞIZ"
Nurdağı'nda Yeniden Refah Partisi'nin adayı Hasan Dilek, gittiği her yerde büyük bir topluluk tarafından coşkuyla karşılanırken, "Bu seçimde Nurdağı'nda çok büyük bir fark atarak, seçimin galibi biz olacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Nurdağı Belediye Başkan Adayı Hasan Dilek, gitmedik yer, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmıyor. Yılların tecrübesiyle 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan Hasan Dilek, Nurdağı halkının gönlünde taht kurdu.


NURDAĞI KARARINI VERDİ
Gaziantep'in önemli ilçelerinden birisi olan Nurdağı'nda Belediye başkan adaylığı için iddialı isim olan Hasan Dilek, Yeniden Refah Partisi'nin Nurdağı Belediye Başkan adayı olarak sandığa gitmeye hazırlanırken Nurdağı halkının ise büyük bir desteğini alıyor. Hasan Dilek'in seçim koordinasyon merkezleri dolup taşarken Dilek ise, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmıyor. Nurdağı halkı Hasan Dilek ismi üzerinde karar kılarken Dilek'in büyük bir farkla 1 Nisan sabahı Nurdağı Belediye Başkanı olması bekleniyor.


BÜYÜK BİR FARKLA KAZANACAĞIZ
Yeniden Refah Partisi'nin Nurdağı Belediye Başkan adayı Hasan Dilek, halkın büyük bir desteğini aldıklarını ve Nurdağı'nın yenilik istediğini dile getirerek, "31 Mart'ta büyük bir farkla bu seçimi kazanacağız. Ben ve tüm Nurdağı buna inanıyor. Nurdağı hizmet bekliyor. Bizde bu hizmeti tecrübemizle, ekibimizle yapmaya geliyoruz. Nurdağı'ı yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Tüm halkımızın büyük bir desteğini aldık. Nurdağı değişim istiyor. Bizde kollarımızı sıvadık ve yola çıktık. Bu seçimi büyük bir oy farkıyla kazanacağız. Konut sayısını artırmak için elimizden geleni yapacağız. Nurdağı'nı ayağa kaldırarak, ilçemizi, köylerimizi en iyi şekilde yaşam merkezi haline dönüştüreceğiz" dedi.


HASAN DİLEK'E SEVGİ SELİ
Nurdağı halkının büyük bir coşku ile karşıladığı Yeniden Refah Partisi'nin Nurdağı Belediye Başkan adayı Hasan Dilek'e adeta sevgi seli var. Nurdağı ilçesi, köyleri ve tüm vatandaşlar Dilek'i adeta bağrına basarken Pazar günü yapılacak olan 31 mart yerel seçimlerinde ise oylarını Dilek'ten yana kullanacaklarını söylediler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.