Fatma Şahin’den Yerel Seçim açıklaması: 'Endişemiz yok! Türkiye Rekoru Kıracağız'

Fatma Şahin’den Yerel Seçim açıklaması: 'Endişemiz yok! Türkiye Rekoru Kıracağız'
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. Seçim öncesi anket çalışmaları yapıldığını aktaran Şahin, Gaziantep’te alacakları oy oranını da açıkladı.

Yerel Seçimlere sayılı günler kala siyaset kızışıyor. AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Yerel Seçimler öncesi yapılan anket sonuçlarını da açıklayan Şahin, Gaziantep’te Türkiye rekor kırmaya hazırlandıklarını kaydetti, oy oranlarını açıkladı.

GÜÇLÜ GAZİANTEP

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, " 22 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğiyle çok yoğun çalıştık. Son 10 yılda da başımıza gelen şey kimsenin başına gelmedi. Vatandaşla, hemşerilerimizle güven bir sevgi bağına dönüştü. Aşk ile çalışan yorulmaz anlayışıyla çalışıyoruz.’’

ENDİŞEMİZ YOK

31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin konuşan Şahin, ‘’Bizim seçim sonuçları ile ilgili hiçbir endişemiz yok. Türkiye derecesi yapmaya çalışıyoruz. Türkiye ortalamasının 10 puan üstündeyiz anketlerde. Bu kez o puanı artırmak istiyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum