Gaziantep'te Sağlıkta Flaş Atamalar!

Gaziantep'te Sağlıkta Flaş Atamalar!
Sağlık Bakanlığı 115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası, 28 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Yapılacak kuralar öncesi Gaziantep’e atanacak hekim sayısı da belli oldu.

Gaziantep’te sağlığında yaşanan sağlık personeli sıkıntısının çözülmesi için çalışmalar devam ediyor. 28 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Sağlık Bakanlığı 115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında Gaziantep’e hekim atamaları yapılacak.

41 HEKİM ATAMASI YAPILACAK

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ‘’ 115.Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize; 38 Uzman Hekim ve 3 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 41 Hekim ataması yapılacaktır. Hayırlı olsun’’ ifadeleri yer aldı.

İŞTE O BRANŞLAR

Kura kapsamında Gaziantep’e 3 Acil Tıp, 1 Aile Hekimi, 4 Anestezi ve Reanimasyon, 4 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Dermatolog, 1 Enfeksiyon Hastalıkları, 1 Fiziksel Tıp, 1 Genel Cerrahi, 1 Göğüs Hastalıkları, 5 İç Hastalıklar, 3 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Kardiyoloji, 1 KBB, 1 Ortopedi, 1 Plastik ve Estetik Cerrahi, 2 Radyoloji, 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Tıbbi Biyokimya, 2 Tıbbi Patoloji, 1 Üroloji ve 3 Pratisyen hekim olmak üzere 41 hekim atanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.