27 defa ameliyat geçiren kadının umudu bitti! Gaziantep'te yaşanan Dram!

27 defa ameliyat geçiren kadının umudu bitti! Gaziantep'te yaşanan Dram!
Gaziantep'te tıp literatürlerine geçecek olay. 5 kardeşi kanser hastalığından ölen talihsiz kadın, kendisi de bir türlü tedavi edilemeyen hastalığın pençesine düştü. 27 defa ameliyat geçirdi.

Telgraf.net'te yer alan habere göre; 5 kardeşi kanser hastalığından ölen talihsiz kadın, kendisi de bir türlü tedavi edilemeyen hastalığın pençesine düştü. 27 defa ameliyat geçirdi. Karnından biri 18 kilogram olmak üzere 3 defa kitle çıkarıldı. Geçirdiği ameliyatlara rağmen yeniden karnı şişen ve yara içerisinde olan kadın, yeniden doktora gittiğinde yeniden operasyon yapamayacaklarını söylediklerini belirten Kılıç, ‘Ne evde oturabiliyorum, ne de dışarı çıkabiliyorum. Artık doktora gitmekten de yoruldum. Tedavim bir türlü sonuçlanmadı. 27 ameliyat geçirdim ve hayatım zehir oldu. Şu anda yine aynı hastalık nüksetti. Doktorlar da artık bir şey yapmıyor’ dedi.

HASTALIK MAAŞI KESİLDİ

Ameliyat olamadığı ve hastalığına çözüm bulunamadığını ve hastalık maaşının da kesildiğini belirten Gül kılıç, ‘Hasta değilim diye maaşım da kesildi. Karnımın hali ortada. Ameliyatlarda 18 ve 13’er kiloluk kitle aldılar. 27 defa ameliyat oldum. Hiçbir gelirim yok. Kömür yardımı veriliyor. Kiram 3 bin TL. Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık bıktım tedaviden de vazgeçtim. Yeniden operasyona alamazlarmış. Hasta maaşım kesildi. Sağlam raporu verdiler. Hasta maaşımı istiyorum tedavim yapılsın. Eşimden ayrıldım dul maaşı vermiyorlar. Eşim ölse dul maaşı da alabilirmişim. Ne yapayım ben şimdi?’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.