DNA Testiyle Babasını Bulan Akpınar'ın Kızı, Müge Anlı'da Annesinin Peşinde!

DNA Testiyle Babasını Bulan Akpınar'ın Kızı, Müge Anlı'da Annesinin Peşinde!
Metin Akpınar'ın Kızı Annelerini Müge Anlı'da Arıyor

Ünlü Yeşilçam oyuncusu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak adına Müge Anlı'nın programına katıldı. Israrcı arayışlarını sürdüren Nebioğlu, ailesinin geçmişi ve kişisel hislerini paylaşarak bildiklerinin yeterli olduğunu savunuyor.

Metin Akpınar'ın, geçmişte Suphiye Orancı ile yaşadığı ilişkiden iki kızı olduğu iddiaları medya gündemini oldukça meşgul etmişti. DNA testleri sonucunda baba Metin Akpınar olarak belirlenen Duygu Nebioğlu, şimdi de kendisine başka bir ailede evlatlık verildiği öğrenilen biyolojik annesi Suphiye Orancı'yı Müge Anlı'nın programı aracılığıyla bulmaya çalışıyor.

ekran-resmi-2024-04-19-22-20-29.png

Duygu Nebioğlu, TV'de katıldığı programda annesi hakkında şaşırtıcı bilgiler verdi. Annenin toplamda altı çocuğu olduğunu ve çeşitli evliliklerden çocuklarının daşıdığı ortak kaderi vurgulayan Nebioğlu, kendi hikayesi hakkında bilinmeyen pek çok detayı açığa çıkarmakta tereddüt etmiyor.

ekran-resmi-2024-04-19-22-20-23.png
Müge Anlı'nın canlı yayınına çıkarak annesini ve kardeşlerini arayan Nebioğlu, "Çocuk sevmeyen bir adamın kızıyım" ifadesiyle Metin Akpınar'a olan duygularını dile getirdi. Annesinin diğer çocuklarının babası hakkında da konuştuğu ancak Nebioğlu'na detay vermediği belirtildi.


ekran-resmi-2024-04-19-22-20-38.png
Duygu Nebioğlu'nun birbiri ardına yaptığı açıklamalarda ailesinin karmaşık ilişkilerine ve geçmişe dair pek çok bilgi ortaya çıkıyor. Ünlülere olan benzerliklerinden yola çıkarak kendi hikayelerini sorgulayan Nebioğlu, annesinin geçmişte yaşadığı zorlayıcı olaylar ve ilişkiler hakkında da konuştu.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.