Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya Çıktı!Ünlüler Dünyası Karıştı! Nebioğlu: 'Ablamın babası da ünlü bir gazeteci'

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya Çıktı!Ünlüler Dünyası Karıştı! Nebioğlu: 'Ablamın babası da ünlü bir gazeteci'
Türk magazin gündemi, ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olan Duygu Nebioğlu ve gazeteci Uğur Dündar'ın bir başka iddia ile gündeme gelmesiyle çalkalanmaya devam ediyor.

Duygu Nebioğlu, "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" ifadesiyle magazin dünyasını şaşkına uğrattı. Bu gelişmelerin ardından Uğur Dündar, yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydu.

Bunun üzerine, Dilara G. ismini taşıyan ve Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen bir kadın ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın, yıllar sonra kızı olduğu anlaşılan Duygu Nebioğlu'nun dikkat çekici ifadeleri ve iddiaları, gündemin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı ise henüz ortada görünmüyor.

ekran-resmi-2024-04-17-20-16-13.png



Nebioğlu'nun açıklamalarının ardından, yıllar önce İstanbul dışında bir şehirde açılan ve taraflarından birinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkan bir davanın detayları gün yüzüne çıktı. Mahkeme tarafından talep edilen DNA testi sonucunda, "Elde edilen sonuçlara göre, baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın, Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildiği" belirtildi. Uğur Dündar yaşananlar sonrası yaptığı açıklamada, karşı tarafın konuşması sebebiyle sessizliğini bozarak, DNA incelemesini bitirdiğini ve biyolojik babalık iddiasını reddettiğini açıkladı.

ekran-resmi-2024-04-17-20-16-21.png


Duygu Nebioğlu ise, DNA raporu sonuçlarının değiştirildiğini öne sürerek, adalet arayışını sürdürdüğünü ifade etti. Ayrıca, Nebioğlu'nun görünüşüne dair yapılan yorumlarda "Manken gibi kadın" ve "Uğur Dündar'a benziyor" gibi ifadeler dikkat çekti. Duygu Nebioğlu, ünlü sunucu Müge Anlı'nın programında annesini ararken, Uğur Dündar'dan da canlı yayında bir mesaj geldi. Dündar, kendisine yöneltilen iddiaları ve İzmir'de tanışma hikayelerini net bir şekilde reddetti.

ekran-resmi-2024-04-17-20-16-28.png

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.