Esra Erol'un Programına Şok Eden İtiraf: 'Dadı Meryem Kadın Değilmiş'

Esra Erol'un Programına Şok Eden İtiraf: 'Dadı Meryem Kadın Değilmiş'
"Esra Erol'un Programına Şok Eden İtiraf: Dadılık Yapan Meryem, Geçmişte 8 Yaşında Bir Kızı Öldürdüğünü ve 9 Yıl Hüküm Giydiğini Açıkladı: Meryem, Hapisten Sonra Cinsiyetini Değiştirmiş!"

Programa katılan Mehmet Altun, evliliğini kurtarmak adına canlı yayında eşi Rabia Altun ile barışma niyetini dile getirirken, eşinin şok edici bir iddiayla karşılık vermesi ortalığı karıştırdı. Rabia Altun, eşinin kendisini çocuklarının dadısı ile aldattığından şüphelendiğini açıkladı. Bu iddiaların ardından, program çevresinde geniş yankı uyandıran Meryem karakteri canlı yayına çıkarak tüm dikkatleri üzerine çekti.


ESRA EROL "CEZAEVİNE GİRİP ÇIKMIŞSIN! ÇOCUKLARA YAKLAŞMA!'

Esra Erol, Meryem'e eğitimli bir dadının çocuklarla ilişkisinde öne çıkan durumları sorgularken, "Sizin gizlediğiniz şeyler var mı? Meryem Hanım, siz çocukların yanına yaklaşmalı mısınız?" diye sordu. Meryem ise, "Benim gizlediğim şeyler yok" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Ancak Erol, izleyicilere açıklamak üzere daha ciddi bir gerçeğin sinyalini verdi.

CİNAYET SUÇUYLA HAPİS YATMIŞ! ÖLEN İSE 8 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU

Esra Erol, bir izleyicinin ihbar hattına gelen mesajı temel alarak Meryem'in geçmişinde cinayet suçu nedeniyle hapis yattığını ifşa etti. İtiraf sonrası Meryem, 9 yıl hapis yattığını ve mağdurun 8 yaşında bir kız çocuğu olduğunu doğruladı. Erol'un olayın ciddiyetini vurgulamasıyla, Meryem'in suçunun büyüklüğü ve yapılması gerekenler konusunda sert bir tutum sergilendi.

BİR GERÇEK DAHA ORTAYA ÇIKTI: CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞ

Bu dramatik gelişmelerin ardından, Meryem karakteriyle ilgili daha da şaşırtıcı bilgiler ortaya çıkarak manşetleri süsledi. Meryem'in 16 yaşında Serkan ismiyle anılan bir erkekken işlediği cinayetin ardından, hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği öğrenildi. Bu yeni gerçek, programın takipçileri arasında büyük bir merak ve tartışma konusu oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.